Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Kasko Sigorta Dönemi

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Bayburt'ta bir ilke imza attı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Kasko Sigorta Dönemi
Bayburt Postası - Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, araçların zorunlu trafik sigortası ve kasko işlemlerinin odada yapılabileceğini söyledi.

Yaklaşık 3 ay önce oda başkanlığını devir aldığını ifade eden Başkan Kahrıman, Bayburt’ta araç sahipleri ve oda üyelerine yönelik yeniliklere imza atmaya başladıklarını kaydetti.

Bu kapsamda ilk olarak Basit Usül Vergi Mükellefi olan oda üyelerinin vergi kayıtlarının ilgili meslek odasında tutulması için büro açtıklarını ifade eden Kahrıman şimdi de yönetim kurulu kararıyla aldıkları karar doğrultusunda araç sahiplerinin sigorta ve kasko işlemlerini de oda da yaptırabileceğini söyledi.

Kahrıman konuyla ilgili şunları belirtti:

“Bayburt’taki, tüm araç sahipleri artık sigorta ve kasko işlemlerini odamıza gelip buradan yapabilecekler.  İnşallah odamızda kasko ve sigortasını yapan vatandaşlarımıza çeşitli kolaylıklarda sağlayacağız. Oda başkanlığına seçildiğimizden bugüne yenilikler sunmaya gayret ettik. Hem oda üyelerimize hem de vatandaşlarımıza yönetim kurulu ile birlikte aldığımız kararlar doğrultusunda çeşitli kolaylıklar sağlamayı sürdüreceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.