Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kutlanıyor

Her yıl 28 Şubat - 07 Mart tarihleri arasında kutlanan Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kutlanıyor
Bayburt Postası - Her yıl 28 Şubat - 07 Mart tarihleri arasında kutlanan Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Demirözü İlçe Milli Eğitim Konferans Salonu’nda yapılan bilgilendirme konferansıyla başlayan etkinlikler kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürü Adil Arslan ile beraberinde kurum personeli Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret ettiler.

Vali Ünlüer’e çiçek takdim eden İl AFAD Müdürü Adil Arslan, kutlama programı hakkında bilgi verdi. Arslan, kutlama programı çerçevesinde kamu kurumlarının ziyaret edileceğini ve okullarda tatbikat yapılacağını kaydetti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.