Şingâh Mahallesi’nde yangın!

Şingâh Mahallesi sakinleri yangın paniği yaşadı.

Şingâh Mahallesi’nde yangın!
Bayburt Postası - Şingâh Mahallesi sakinleri yangın paniği yaşadı. Dün 16.00 sıralarında yaşanan olayda büyük bir alanın otları yanarken, çevrede evleri bulunan aileler panik yaşadı. Çocukların yaptığından şüphelenilen yangın, vatandaşlar ve sonrasında itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.



Bayburt İmam Hatip Lisesi sırasındaki dağ yamacına dizilmiş evlerde yaşayan vatandaşlar ot yangının evlerine sıçramasını önlemek için kum ve sularla yangına müdahale etti. İftaiye ekiplerine haber verildikten sonra yangını kendi çabaları ile söndürmeye çalışan mahalle sakinleri telaş içerisinde olan ev sahiplerine yardım etti. Rüzgarın da etkisiyle büyük bir alana yayılan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülebildi.

Çocukların çıkardığı yönünde şüpheler bulunan yangında mal kaybı yaşanmazken, bir nevi anız yangınına benzeyen olayda yine doğanın dengesiyle oynanmış ve toprakta yaşamını sürdüren binlerce canlı katledilmiş oldu.  

Anahtar Kelimeler:
YangınŞingah Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.