Şingah Mahallesi'nde emekliye 263 konut inşa edilecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek 263 konutun ihalesi yapıldı.

Şingah Mahallesi'nde emekliye 263 konut inşa edilecek
Bayburt Postası - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek 263 konutun ihalesi yapıldı. 2 Haziran, Cuma günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutlar 2+1 planında inşa edilecek projede yerleşim alanının yeni bir yaşam merkezine dönüşmesi hedefleniyor. Cephe tasarımlarında ahşap görünümlü cephe elemanları, zemin kat seviyesinde taş kaplama ve dekoratif pencereler kullanılacak.
 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ise şunları kaydetti:

“Bayburt Şingâh Mahallemizde 263 Konut 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet camii inşa edilecek. Bugün TOKI tarafından ihalesi tamamlanan bu güzel haber Bayburt'umuza hayırlı olsun. Başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
TOKİ Bayburt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SÖMÜRÜLEM BAYBURT 7 yıl önce

Peki sessiz sedasız diğer toki ne oldu neden bir tane açıklama yok.. neden saf milletiz bu kadar

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

He kardeşim diğer tokiler rafa kaldırılmış, neyi doğru yaptılar ki. İnşAllah düzelir bazı şeyler canım memleketimde...

Avatar
Biri ihale diğeri iptal kafa buluyolar resmen 7 yıl önce

Geçen ihalesi yapılan toki iptal edilmiş , saf milletiz ya , koyun gibi milletiz ya bi tane ses çıkmadı , şov amaçlı bu tokinin ihalesi yapılmış buda yakında iptal edilir..

Avatar
AHMET ÇİN 7 yıl önce

bu tokiler tam olarak nerde yapılacak

Avatar
İHALE İPTAL SEBEBİ YOK RESMEN ALAY EDİYORLAR BİZİM 7 yıl önce

YAHU GENÇOSMANDA TOKİ İHALEYİ İPTAL EDİYOR ŞİNGAHDA EMEKLİYE 263 KONUT YAPILACAK DİYOR EY BAYBURTLU KARDEŞİM BİZİ FENA TUFAYA GETİRİYORLAR KANDIRIYORLAR AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR BAYBURTU ADAMLAR RESME SÖMÜRÜYORLAR NEDEN BAYBURTTA TOKİYE TEPKİ GÖSTERİLMİYOR NEDEN GENÇOSMANDAKİ İHALEYİ İPTAL ETTİLER ADAMLAR SEBEP BİLE ÖNE SÜRMÜYORLAR YAPTIM OLACAK MANTIĞIYLA DEVAM EDİYORLAR NEDEN BAYBURTLU HEMŞERİLERİM BU ADAMLARA BİR TEPKİ GÖSTERMİYORUZ NEDEN ADAMLAR BİZİMLE DALGA GEÇİYORLAR NEYE DAYANARAK TOKİ BU İHALEYİ İPTAL EDİYOR ÇIKIP RESMİ BİR AÇIKLAMA NEDEN YAPMIYORLAR TOKİNİNİ BAYBURTTA BİNASI FALAN YOK MU RESMİ DAİRESİ YA DA ORAYI BASALIM TOKİYİ AÇIKLAMA YAPMAYA ZORLAYALIM BU ŞEHİRDE KENTSEL DÖNÜŞÜM ACİLEN BAŞLAMALIDIR BIU DA BİR KAÇ KİŞİNİN AĞZINA BAKILMADAN YAPILMALIDIR BUNU BAYBURT BAŞARDIĞI GÜN BAYBURT İLERLER YOKSA SİYASİ İKTİDARIN AT OYNATTIĞI BİR ŞEHİR OLMAKTAN KURTULAMAYIZ PRANGALARLA YAŞAMAYA DEVAM EDERİZ

Avatar
Hurşit 7 yıl önce

Beş yıl Bayburt ikamet şart

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

İl Dışında yaşayan emekli mi başvuracak yoksa Bayburt ta emekli olup ikamet eden mi başvuracak

Avatar
vatandaş 7 yıl önce

İptal edilen toki hakkında neden kimse konuşmuyor?