Şentürk: “3. Lig’de ayrı gayrı yok, tek ses olacağız”

Şampiyonluk ile sonuçlanan kamp dönemine değinen Şentürk, “Yaradan bize hep yardım etti. Bayburt’ta olsak bu kadar olurdu” dedi.

Şentürk: “3. Lig’de ayrı gayrı yok, tek ses olacağız”
Bayburt Postası - Şampiyonluk kutlamalarının en heyecanlı isimlerinden biri olan Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, “annemin ayaklarının altını öpüyorum, annelerimizin anneler gününü kutluyorum, onların duaları ile bu şampiyonluğu kazandık” diyerek taraftarı selamladı. 

Malatya’da 6 gün süren ve sonunda şampiyonluk ile sonuçlanan kamp dönemine değinen Şentürk, “Yaradan bize hep yardım etti. Bayburt’ta olsak bu kadar olurdu” dedi. 




Taraftar gruplarına da mesaj veren Kulüp Başkanı Hükmet Şentürk, şöyle konuştu:  

“Yaradan bize hep yardım etti”

“Malatya Valimiz Vasfi Şahin, ne desem bilmiyorum. Batalgazi Kaymakamamız Asalet Karabulat hakeza öyle. Bayburt’ta olsaydı final, bu kadar olurdu. Yaradan bize hep yardım etti. Varolsunlar, sağolsunlar.  Batmanlı bir şirket olan Dinç Grup, 6 gün boyunca bizleri misafir etti. Tüm Malatyalılar, hepsi bizleri bağrına bastı. Sağolsunlar. Bir gün umarım, bizler de nasip olursa onları bağrımıza basmak isteriz. Bayburt Grup, Bayburt Grup ailesi ve Abdurrahman Şentürk’e çok teşekkür ediyorum. 

Sevgili hocamız Bülent Topuzoğlu, bu takımın mimarı Bülent hocamıza teşekkür ediyorum. Ve futbolcularımız; hepsini kardeş, evlat sayıyorum. Onları kalbime yazdım. Yönetim kurulumuza, Özel İdare’ye, sponsorlarımıza, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müze, Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” 




“3. Lig’de ayrı gayrı yok”

“Taraftar gruplarımızın hepsini öpüyorum ama 3. Ligde farklı farklı taraftar grupları saymak istemiyorum, artık bütün ve birlik olan taraftarımız olsun istiyorum, arzu ediyorum. Artık ayrı gayrı yok, tek ses, tek yürek olacağız. İsim isim saymayacağım. Mesajımın alındığını umuyorum. Mutlulukla ve coşkuyla, şampiyonluğu doyasıya yaşayın.” 

GÜN BOYU SÜREN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA AİT TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serpil 10 yıl önce

Hiç kimse medyaya basına gazetecilere teşekkür etmemiş. bende size teşekkür edeyim dedim.

Avatar
H.Haluk AKKOYUNLU 10 yıl önce

Bize bu mutluluğu yaşatan yüce ALLAH a sonsuz teşekkür ediyorum. Şampiyonlukta emeği geçen Başta Bayburt Group Sahibi Abdurrahman ŞENTÜRK ve Kulüp Başkanı Hikmet ŞENTÜRK beye, Sayın Hakan KOBAL a ve ekibine, Takımın Antrenör ve yardımcılarına, teknik heyete, tüm sporcularımıza ve taraftarımıza enügünden cücügüne herkese teşekkür ediyor selam ve saygılar sunuyorum...