Şehit Osman villalarına rağbet yok!

Bayburt Belediyesi tarafından satışa sunulan Şehit Osman Villaları’na rağbet yok!

Şehit Osman villalarına rağbet yok!
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından satışa sunulan Şehit Osman Villaları’na rağbet yok! 2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde Bayburt Belediyesi’nde gerçekleşen açık artırma usulüyle yapılan satışa sadece 1 kişi başvurdu!

145 bin liradan açık artırmaya sunulan villaların 175 liraya mal olduğu belirtilirken, ihaleye katılan kişinin 2 adet villa aldığı öğrenildi. Bayburt Belediyesi’ne gelir sağlamak amacıyla hayata geçen projeye başvurunun az olması şaşkınlıkla karşılandı. Bir başka şaşırtıcı durum ise her şeyiyle anahtar teslimi yapılacak olan villaların piyasaya göre düşük maliyetli olmasına karşın başvuran kişi sayısı sadece 1 kişiyle sınırlı kaldı.

İlk etapta 2 villa kelepir fiyata gitti!

Öte yandan Bayburt Belediyesi tarafından satışa sunulan villalara rağbetin olmayışı farklı değerlendirmelere yol açtı. İlk etapta satılan 2 adet villa katılım düşük olduğu için kelepir fiyata düştü. Satış ihalesinin Bayburt’un nüfus olarak yoğun olduğu yaz aylarına yetiştirilememesi ilk etap ihalesi için bir dezavantaj olarak görülürken, açık artırma usulüyle villalardan yüksek değerde gelir bekleyen Bayburt Belediyesi için hayal kırıklığı yaşandı. Başvuruların ikinci veya daha sonraki etaplarda artması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER:





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muharrem 10 yıl önce

tayyibe bakınca bunların yaptıkları az kalıyor. adam cami bile yıkarım demişti.

Avatar
yıldız 10 yıl önce

muharrem efendi şehitosmanla ne alakası varsa artık ayrı bir konu ama bari doğru eleştir..durduk yerde değil yol için cami yıkarım demişti...........

Avatar
ilhami yıldız. 10 yıl önce

akp belediyesinden ne beklenir para için tarihimizi yok ediyorlar
.

Avatar
vedat 10 yıl önce

Ağzı olan konuşuyor. İnsanlar Bayburt ta konuşmak ve eleştirmekten başka bir şey yapmıyorlar. Bu da çalışan ve üreten insanları yoruyor.

Avatar
Allah belanızı vermezse 10 yıl önce

yeşile doğala bukadar mı düşman olunur.o vilları alın da mezarınızın üstüne kondurun.neredeyse dedelerimiz mezarından çıkıp bizim yakamıza yapışacak.biz bilmiyormuyduk yeşili gri yapmayı.yazıklar olsun size bunu yaptırana da destek verene de

Avatar
KADİR 9 yıl önce

ŞEHİT OSMAN A YAPILAN VİLLALARI ELEŞTİREN MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN ARKADAŞLAR HANGİNİZ BU YAPILAN İŞİN HUKUKSUZ OLDUĞUNU BELİRTİP BELEDİYEYE ŞİKAYETTE BULUNDUNUZ EĞER DİKKATE ALINMADIYSANIZ NİÇİN HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATMADINIZ....HEP LAF, HEP LAF...