Şehit Muammer Gür kabri başında dualarla anıldı

1995 yılında Diyarbakır'da şehit düşen Muammer Gür, Bayburt Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından kabri başında anıldı.

Şehit Muammer Gür kabri başında dualarla anıldı
Bayburt Postası - Şehadetinin 24. yılında şehidin Aydıntepe İlçesi’ne bağlı Yukarı Kırzı köyündeki kabrinde düzenlenen törene, Garnizon Komutanı Albay Davut Balibaşa, Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın, Jandarma komutanı Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Gürbüz, Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü İsrafil Ergün, Müftülük Temsilcisi Engin Yazıcıoğlu, Köy İmamı İbrahim Gür, şehidin yakınları, askerler, polisler, köy muhtarı, köy sakinleri ve  ŞAGDER yönetimi katılım sağladı.

Program kapsamında şehidin mezarı başında Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi. Daha sonra burada kısa bir konuşma yapan ŞAGDER Başkanı Selami Köksal, “Bugüne kadar terörle mücadelede de kapsamında birçok şehit verdik. Halen Suriye'de ve dünyanın birçok ülkesinde görev yapan askerlerimiz, emniyet güçlerimiz var. Bayrağımızın ve vatanımızın birliği dirliği için mücadele ediyorlar. Allah onlardan razı olsun. Tüm güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.