Şehit Mete Okur, şehadetinin 26. yılında anıldı

Bayburt'ta şehit Jandarma Onbaşı Mete Okur, şehadetinin 26. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Şehit Mete Okur, şehadetinin 26. yılında anıldı
Bayburt Postası - Hakkari Özel Harekat Grup Komutanlığında vatani görevini yaptığı sırada 1 Şubat 1994'de çığ düşmesi nedeniyle silah arkadaşlarıyla birlikte şehit olan Okur için Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneğince (ŞAGDER) anma programı düzenlendi.

Şehidin, Çayıryolu köyündeki kabri başında organize edilen programa yakınlarının yanı sıra Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, ŞAGDER Başkanı Selami Köksal ve diğer ilgililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve özgeçmişinin okunmasının ardından Başkan Pekmezci, şehidin fotoğrafının basıldığı ay yıldızlı tişörtü kardeşi Rahmi Okur'a teslim etti.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
şehit Mete Okur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğçe 3 yıl önce

amcacığım mekanın cennet olsun