Şehit Gürcan Yavuz, mezarı başında anıldı

1994 yılında Şırnak'ta şehit düşen Polis Memuru Gürcan Yavuz, şehadetinin 27. yılında kabri başında anıldı.

Şehit Gürcan Yavuz, mezarı başında anıldı

Bayburt Postası - Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği tarafından Şehit Gürcan Yavuz'un Beşpınar köyündeki kabri başında düzenlenen anma törenine; ŞAGDER Başkanı Selami Köksal ve şehit yakınlarının yanı sıra Bayburt İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ramazan Yiğit, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Demirhan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcıları Bülent Koçyiğit, Hazar Altuntaş katıldı. 

ŞAGDER Başkanı Selami Köksal, Gürcan Yavuz'un özgeçmişi hakkında bilgi verdi. Köksal, 1970 Beşpınar doğumlu olan Gürcan Yavuz'un ilkokul ve ortaokulu Beşpınar'da okuduktan sonra Bayburt Endüstri Meslek Lisesi ve ardından Erzincan Polis Okulu'nda eğitimini tamamlayarak polis olduğunu belirterek, 1994 yılında görev yaptığı Şırnak'ta bölücü terör örgütünün emniyet binasına yaptığı silahlı saldırıcı sonucu 5 arkadaşı ile birlikte şehit düştüğünü söyledi.

Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edilen anma töreninin ardından Köksal ve beraberindekiler, Şehit Yavuz'un evine de misafir olarak bir süre şehit annesi ve babası ile sohbet ettiler.        

Anahtar Kelimeler:
Şehit Gürcan Yavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.