Şehit Başkan, mezarı başında anıldı

Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit başkanın kabri ziyaret edildi.

Şehit Başkan, mezarı başında anıldı
Bayburt Postası - Bayburt’un Düşman İşgalinden  Kurtuluşu'nun 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit başkanın kabri ziyaret edildi.

1918 yılında Ermeniler tarafından şehit edilen ve mezarı Ulu Cami yanında bulunan dönemin Belediye Başkanı Hafız Süleyman dualarla anıldı. Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Mehmet Nail Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, bazı daire amirleri ve vatandaşların katıldığı ziyarette dualar edildi.

Şehitler için Mevlid-i Şerif


Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Cuma namazı öncesi şehitlerimiz için Ulu Camii ve Yakutiye Cami’nde mevlidi şerif okutuldu.

Etkinlikler, bu akşam Öğretmenevi’nde verilecek olan Kurtuluş yemeğinin ardından ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe’nin ‘Kurtuluş Konseri’ ile tamamlanacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.