Sarı Duvar Taraftar Derneği yangın bölgesinde

Sarı Duvar Taraftar Derneği, Bayburt'ta düzenledikleri kampanya ile topladıkları yardımları yangın bölgesine ulaştırdı.

Sarı Duvar Taraftar Derneği yangın bölgesinde

Bayburt Postası - Sarı Duvar Taraftar Derneği Başkanı Kenan Ateş, dernek üyesi Hüseyin Keleş ile birlikte topladıkları yardımları Antalya'nın Manavgat ilçesine ulaştırdı. Yangın bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan su ve iç çamaşırından oluşan paketlerini Manavgat Anadolu Lisesi spor salonuna ulaştırdıklarını söyleyen Ateş, Türkiye'nin her yerinden bölgeye yardımlar ulaştığını söyledi.

Ateş, arkadaşı Hüseyin Keleş ile bölgeye gelen yardımların spor salonlarına taşınmasını sağlayan ekipte yer aldıklarını belirterek, "Burada kriz masası oluşturulmuş, ihtiyacı olan bölgelere istedikleri malzeme anında ulaştırılıyor. Biz de getirdiğimiz malzemeleri spor salonuna yerleştirdikten sonra, buraya gelen yardımların taşınması konusunda çalışıyoruz. Bayburt olarak burada olduğumuzu, yangınzede kardeşlerimizin yanında olduğumuzu duyurmak istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan Tükenmez 3 yıl önce

Manavgat ta yaşayan bir Bayburt lu olarak Bayburt sarı duvar taraftar grubu nezdinde tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. Biz birlikte
Güçlüyüz.