'Saray Bahçesi' projesi devam ediyor

Bayburt Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesine devam ediyor.

'Saray Bahçesi' projesi devam ediyor
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi yeni iş sezonunun açılmasıyla beraber birçok alanda olduğu gibi hükümet meydanı olarak bilinen alanda yapımı süren, yer altı otoparkı ve hükümet meydanı düzenlemesi projesinin imalatına da hız verdi. Proje Bayburt’un büyük bir sorunu olan otopark sıkıntısına, yapımına başlanacak olan diğer otoparklarla birlikte büyük oranda çözüm getirecek.
 
Altı Otopark, Üstü Saray Bahçesi
 
Proje kapsamında Hükümet Meydanı'ndaki alanın altı tek katlı 98 araç kapasiteli otopark, üstü ise kent meydanı olarak yapılacak. Geçmişte Saray Bahçesi olarak bilinen alandaki proje tamamlandığında, Bayburt hem kapalı bir otoparka hem de yapılacak sosyal donatılarıyla kullanışlı, geniş ve ferah bir meydana kavuşacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VEYSEL 7 yıl önce

ÖNDEKİ VALİLİK VE ASKERİYEYE AİT BİNALAR ORDAN KÖKÜNDEN KALDIRILMADIK TAN SONRA YAPILACAK MEYDANIN HİÇ BİR ANLAMI OLMAZ. ÇÜNKÜ MEYDANIN BİR TARAFI KESİNLİKLE AÇIK OLMALI Kİ MEYDAN ORTAYA ÇIKSIN. AMA KALDIRILIRSA O ZAMAN BAYBURT'UN ÇEHRESİ DEĞİŞİR. VE ÇOK GÜZEL OLUR. YEŞİL ALANLAR, OTURMA YERLERİ.İNSANLARI BOĞMADAN FERAH BİR ORTAM. AMA NERDEEEE ÖYLE CESARETLİ BİR İNSAN.

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Buranın altından su çıkacağı kesin. Dolayısıyla otopark da kalan araçlar her zaman lastikleri ıslak olacak.

Avatar
Bayburt.lu 7 yıl önce

Yüklenici firma bu durumun farkında profaesyonel çalışıyor, ilk etap önemli kazı alanının su basma riski çok fazla ama üstesinden gelirler diye düşünüyorum

Avatar
selma 7 yıl önce

Biz bayanlar trafikte her zaman problem yaşıyor bilhassa park konusunda şimdi bayburta otoparklar yapılıyor gerçekten bayan şoförler olarak bu yatırımı heyecanla izliyor tez zamanda bitirilip hizmete başlamasını bekliyor
sıkıntıları çözülmüş bir bayburt için de EVET diyorum :)

Misafir Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce @selma

Bayburt Belediyesinin Hizmetlerine bakıp Evet veya Hayır verilecekse evet çıkmaz.

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @selma

Hizmetin yapılması ile EVET in ne alakası var. Hizmet Belediyenin asli görevi. Bu yeni istenen sistemin belediyecilik hizmetlerine katkısı olacak mı? Bana göre yok ama yinede evet hayır verilecek oylarda öncelik aklı kullanıp o 18 maddeyi iyi okuyup şahitliği ona göre yapmak gerek. Bu oy verme işi konuya şahitlik yapmadır. Hem bu dünya için hemde öbür dünya için. Eğer hizmet almak için istenen tarafa oy veriliyorsa aslında o bir rüşvet tir.

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
ALİ 7 yıl önce @selma

SİZ BAYBURT İÇİN E....... DEMEYE DEVAM EDİN. SİZE HER ŞEY HAKTIR.BİZDE İNADINA HAYIR DİYECEĞİZ. ÇATLAYIN DA PATLAYIN.

Beğenmedim! (4)
Avatar
emre 7 yıl önce

İlerisi düşünülerek 2 kat olması daha faydalı olacaktır. Ayrıca öndeki askeriyenin kesinlikle oradan kalkması gerekir.