ŞADDER’de özel bir gün

Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü ve Şehitler Haftası münasebetiyle minik misafirlerini ağırladı.

ŞADDER’de özel bir gün
Bayburt Postası - Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü ve Şehitler Haftası münasebetiyle minik misafirlerini ağırladı. Bayburt Ortaokulu 4/B sınıfı öğrencileri Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Çevik, Eğitim Fakültesi 4. Sınıf lisans öğrencileri Hasan Selvi, Ali Karakurt, Ceylan Kozdibi ve Şükran Bocak nezaretinde ŞADDER’i ziyaret etti.

ŞADDER Başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu tarafından karşılanan öğrenciler günün anlam önemine dair hazırladıkları şiirleri okudular. Akkoyunlu ise, öğrecilere bayrak, vatan, şehitlik gibi kavramların anlamlarını anlatarak dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Araştırma Görevlisi Ceren Çevik, sosyal bilgiler dersi uygulama etkinlikleri kapsamında çeşitli kurumlara ve derneklere ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydederek, Şehitler gününde ŞADDER’i ziyaret etmenin anlamlı olacağını düşünerek bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Akkoyunlu, ziyarette öğrencilere Türk Bayrağı ve Çanakkale adlı kitap hediye etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.