ŞADDER'den şehit babasına ziyaret

Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER), hastanede tedavi gören şehit Recep Eşiyok'un babası Nurettin Eşiyok'u ziyaret etti.

ŞADDER'den şehit babasına ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER), hastanede tedavi gören şehit Recep Eşiyok'un babası Nurettin Eşiyok'u ziyaret etti.

1991 yılında Şırnak Silopi'de bölücü terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit düşen Recep Eşiyok'un babası ve aynı zamanda ŞADDER kurucu üyesi olan Nurettin Eşiyok, bir süredir tedavi gördüğü Bayburt Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü'nde ŞADDER üyeleri tarafından ziyaret edildi. Nurettin Eşiyok, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunan ŞADDER yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, ziyaretin kendisi için iyi bir moral olduğunu söyledi.

Ziyarete; ŞADDER Başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu'nun yanı sıra, dernek yönetim kurulu üyeleri şehit kardeşi Ayhan Bozo, şehit kardeşi Mahmut Yazar, şehit kardeşi Fehmi Okur, şehit kardeşi Reis Türkoğlu, gazi Kemalettin Şahin ve gazi Gökhan Açıkgöz katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.