PTT’den Bayburt ve Kars Kaleleri anma pulu

PTT, Bayburt ve Kars kalelerinin görsellerinin yer aldığı anma pulu ve ilk gün zarfını 9 Mayıs'ta satışa sunacak.

PTT’den Bayburt ve Kars Kaleleri anma pulu
Bayburt Postası - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Bayburt ve Kars kalelerinin görsellerinin yer aldığı anma pulu ve ilk gün zarfını 9 Mayıs'ta satışa sunacak.

PTT, "Avrupa 2017 (Kaleler)" konulu anma pulu hazırladı. Bayburt ve Kars kalelerinin görsellerinin yer aldığı 36x52 milimetre boyutundaki anma pulu 9 Mayıs'ta 1,60 TL ve 3,70 TL bedelle, söz konusu pula ait 210x140 milimetre boyutundaki ilk gün zarfı ise 2x6,25 TL bedelle satışa sunulacak. Anma pulu ve ilk gün zarfı PTT işyerleri, "www.filateli.gov.tr" adresi ve filateli cep uygulamasından temin edilebilecek.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte Bayburt PTT Merkez Müdürlüğü ve Kars PTT Merkez Müdürlüğü adreslerinde "Avrupa 2017 (Kaleler) 09.05.2017 KARS ve Avrupa 2017 (Kaleler) 09.05.2017 BAYBURT" ibareli ilk gün damgaları kullandırılacak.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt KalesiKars Kalesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.