PTT 178. yılını kutluyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 178'inci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

PTT 178. yılını kutluyor
Bayburt Postası - 178 nolu PTT müşterisi olan Yavuz Müjde'ye çeşitli hediyeler takdim edilen kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir açıklama yapan PTT Bayburt Başmüdürü Mehmet Karabaş, PTT'nin başarılarla dolu 178 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi.

Bayburt PTT Başmüdürlük bünyesindeki 10 işyerinde 51 çalışanla verilen hizmetlere de değinen Karabaş, şu açıklamayı yaptı:

"1840 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde halkımızın hizmetinde bulunan kuruluşumuz, 23.10.2018 tarihi itibariyle 178 başarılı yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşamakta olup, çağdaşlaşmanın bir gereği olarak her geçen gün değişim ve gelişim içerisinde hizmet vermeye devam etmektedir.
Bayburt PTT Başmüdürlüğü sorumluluk sahasında, otomasyona açık 1 merkez, 8 şube ve 1 mobilize araçla toplam 10 iş yerinde 51 çalışanla PTT hizmetleri verilmektedir.
Hizmetlerimizi ana başlıklar altında sıraladığımızda;

Kurye, Kargo, Birleşik Posta, Mektup, Elektronik Mektup, Posta Kartı, Telgraf ve e-Telgraf, Basılı Evrak Kabul ve Teslimi ile Yurt içi, Yurt Dışı Havale ve Çek Kabulü Ödemesi (TL, Döviz) Posta Çeki Yatırılması, Çekilmesi, Aktarma ve İnteraktif İşlemler, WesternUnion ve Döviz Bozma İşlemleri, Emekli Maaş ve Sosyal Yardım Ödemeleri, Anlaşmalı bankaların kredi kartı, Bireysel Kredi tahsilâtları, Türk Telekom, GSM şirketleri, Doğalgaz, Bayburt su ve Tedaş fatura tahsilâtları, Bankalarla Yapılan Protokoller Gereğince Kredi İşlemleri oluşturmakta ve bu hizmet yelpazemiz daha da genişlemektedir.

Bu kapsamda, yeni hizmetlerimiz arasında bulunan hizmetlerimiz;

17.05.2012 tarihi itibariyle hizmete açılan Türkiye’ de bir ilk olan 3 boyutlu sanal alışveriş imkânı sunan E-PTT AVM, 17.09.2012 tarihinde hayata geçirilen ve otoyol geçişlerinde büyük bir kolaylık sunan HGS-Hızlı Geçiş Sistemi’, Günümüzdeki geleneksel posta pulunu elektronik ortama taşıyan KEP (Kayıtlı Elektronik Posta), Mobil iletişim hizmeti alanında oluşturan yeni marka PTTCELL, Kitap temin edilmesini kolay hale getirip, okunma oranının artırılması amacıyla hizmete sunulan PTT Kargo ile indirimli KİTAP gönderimi, Pula yeni bir soluk getirilerek kişiye özel sunulan  KİŞİSEL PUL ve Sigortacılık İşlemleri (Zorunlu Trafik, DASK, Ferdi Kaza, Hayat, Sağlık Sigortası, Yurtiçi ve Yurt Dışı Seyahat Sigortası poliçe satışı) ile halkımıza hizmet etmekteyiz.

Kuruluşumuz yaygın hizmet ağı ve geniş araç filosuyla halkımıza sunulan hizmet kalitesini  yükseltmek adına her geçen gün kendini yenileyerek, gelişen teknolojiye paralel olarak hizmetlerimizin kalitesini, dolayısıyla müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik eğitimli personel ve teknoloji ile desteklenmiş çalışmalarını sürdürmektedir.

Sosyal sorumluluk kampanyalarımız kapsamında PTT Genel Müdürlüğü olarak Bayburt’ta 2018 yılında 70.000 tane ağaç dikimi yapıyoruz. Kızılay’ın düzenlediği Kan bağışı kampanyasına Bayburt PTT Başmüdürlüğü olarak destek vermekte, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışmaktayız.

Bu zamana kadar verdiğimiz hizmetler ve yaptığımız projeler, bundan sonra yapacaklarımızın habercisidir. Tüm Dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda takip ederek uygulamaya koymayı hedefleyen bir kurum olarak 178 yıllık tecrübenin verdiği güvenle hep birlikte Kuruluşumuzu daha da ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz.

Bayburt Halkı PTT ye gösterdiği ilginin bilinci ve sorumluluğu içerisinde Kurum çalışanları adına, 178. Kuruluş Yıldönümü olan bu günde Değerli Bayburt Halkına teşekkür ediyor en derin saygılarımızı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
Mehmet KarabaşPtt Bayburt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Hizmet Lazım Hoş Görü Saygınlık Kontrol Denetim

Avatar
Ptt 5 yıl önce

Umarsızca koridorda dolaşıp neden orda bulunduğunu bilmeyen müdürlük vasfı ağır gelen şahsiyet vardı 2015-2016 yıllarında onada hayırlı olsun