Polis teşkilatı 170. yılını kutluyor

Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 170. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Polis teşkilatı 170. yılını kutluyor
Bayburt Postası - Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 170. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlamalar çerçevesinde, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya beraberindeki heyetle Vali Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret etti. Günün anısına Vali Odabaş’a çiçek takdim eden heyet, Vali Yusuf Odabış’ı 10 Nisan Cuma günü yapılacak olan kutlama etkinliklerine davet etti.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Vali Yusuf Odabaş Polis teşkilatının 170. yıldönümünü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Öte yandan Polis Teşkilatı'nın 170. Yıldönümü hakkında bir mesaj yayınlayan Vali Odabaş, şunları söyledi: 

“Emniyet teşkilatımız kuruluşundan itibaren yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması gibi görevleri layıkıyla yerine getirmiştir. Tarihinden ve milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini halkla beraber en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır. Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. yıldönümünü içtenlikle kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Bayburt’un huzurlu ve güvenli bir şehir olmasında görevlerini üstün gayret ve başarı ile yerine getiren tüm polislerimizin Polis Haftasını kutlarken; şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazi olan polislerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum. İlimizde ve ülkemizde görev yapan tüm polislerimize ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.