Polat'a şükran ziyareti

Bayburt Sivil Toplum Platformu üyeleri, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a şükran ziyaretinde bulundu.

Polat'a şükran ziyareti

Bayburt Postası - Bayburt'taki bazı STK'ların bir araya gelerek oluşturduğu Bayburt Sivil Toplum Platformu tarafından, STK’lara vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a şükran ziyareti gerçekleştirildi.

Görev süresi sona eren Belediye Başkanı Polat’ı makamında ziyaret eden Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, İlim Yayma Cemiyeti Bayburt Şube Başkanı Hüsnü Yağmur, İHH İnsani Yardım Vakfı Bayburt Temsilcisi İlhami Polat, Ensar Vakfı Bayburt Temsilcisi Yrd. Doç. Nevzat Aydın, Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şube Başkan Vekili Hatem Serkan Taner ve Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Derneği (MÜS-DER) Başkanı Adil Kacır Bayburt'ta Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanına şükranlarını bildirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat, “Bu nazik düşüncenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar aldığım emanetin gereğini gerine getirdim. Bayburt’taki STK’ların bana vermiş olduğu manevi destek her zaman arkamdaki en büyük kuvvet oldu” diye konuştu.

Ziyaret anısına Başkan Polat’a Osmanlı tuğrası işlemeli tablo hediye eden Memur-Sen İl Temsilcisi Fikret Özbey ise, “Değerli başkanım Bayburt’a yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı Memur-Sen ve diğer Stk’lar adına size çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki hayatınızda hizmetlerinizin ve başarılarınızın bu şekilde devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.