Pehlivan’dan sanayi esnafına ziyaret

Vali Ali Hamza Pehlivan, sanayi esnafını ziyaret etti.

Pehlivan’dan sanayi esnafına ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, sanayi esnafını ziyaret etti. Genç Osman Mahallesi Dede Paşa Caddesi üzerinde bulunan oto yedek parça esnafını ziyaret ederek programına başlayan Vali Ali Hamza Pehlivan satışların durumunu sordu. Vali Pehlivan cadde üzerinde dükkanı olan işletme sahipleriyle tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinin ardından bölgede işletmesi bulunan esnaflarla bir çay ocağında bir araya gelen Vali Ali Hamza Pehlivan görüş alış verişinde bulundu. Vali Ali Hamza Pehlivan, sanayi sitesinin mevcut bölgeden taşınmasına yönelik çalışmalara destek olunması gerektiğini ifade etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduktan sonra esnaflara hayırlı iş ve bol kazanç dileyerek ziyaretini sonlandırdı. 

Anahtar Kelimeler:
Ali Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.