Özel İdare'ye 6 milyon liralık ek kaynak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt'ta köylerin altyapı, üstyapı ve muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 6 milyon 168 liralık kaynak aktarıldığını açıkladı.

Özel İdare'ye 6 milyon liralık ek kaynak
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt'ta köylerin altyapı, üstyapı ve muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 6 milyon 168 liralık kaynak aktarıldığını açıkladı.   

Ağbal, İçişleri Bakanlığı ve İller Bankası yetkilleriyle yaptığı görüşmeler sonrasında Bayburt'a kazandırılan kaynak hakkında bir yazılı açıklama yaptı. İşte o açıklama:

"Köylerimizin altyapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırmak için İçişleri Bakanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, İçişleri Bakanlığı’ndan 4 Milyon Liralık ek ödenek bugün İl Özel İdaresi hesabına aktarılmıştır. 

Ayrıca; yine köylerimizin muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, 2 Milyon 168 Bin Lira da, bugün İller Bankası Yönetim Kurulu’nda onaylanmıştır. 
Böylelikle toplam 6 Milyon 168 bin liralık ek kaynak bugün ilimize kazandırılmıştır.

Söz konusu ilave kaynakların Bayburt’umuza tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Selami Altınok Bey’e ve İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik Bey’e Bayburt’lu hemşerilerim adına teşekkür ediyor, Bayburt’umuza hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum."
 

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali 8 yıl önce

mete memişde veysel karasakal velısaban mahallerıne mujdeyı verdi !!!! cesme sularımıza sebeke suyu katarak !!!! secımde gelıp bu mahalllerden oy ıstemesınler sakın !!!!

Avatar
eren mustafa 8 yıl önce

bayburta gelen paralar yatırım olarak dönüşmüyor yine malum kişilerin ceplerine iniyor kanısındayım.

Avatar
Asım KOCA 8 yıl önce

Aklıma şu sorular takıldı;
1. 7 Haziran öncesi neden bu yatırımlar gelmedi ? ( Acaba 7 Hazıran da 2 vekil garanti görüldüğünden mi ? )
2. Acaba Kadri Bey kazanmamış olsaydı yinede yani AKP 2 vekil almış olsaydı Yinede sayın vekil (Ağbal ) köy köy gezip bu yatırımları getireceğim diyecekti mi ?
3. Son 10 yılda bu köylere aktarılan kaynak toplamı ile bugün aktarılan kaynak toplamlarının oranı nedir acaba ?
Ve Not: Bana 2 vekil seçme hakkı verseler birini akp den 1 ni mhp den secerdim Çünkü kadri beyin meclise girmesi ile sağlam kaynaklarla Dönüş yaptı AKP :)

Avatar
Köylü 8 yıl önce

Arkadaşlar PKK ile bir olup Cumhurbaşkanı ve AK-PARTİ ye karşı olmak milliyetçi ve vatansever oluyor öylemi, bugün Ak- Partiyi Bayburt ta eleştiren cemaat abileri Güneydoğuda PKK destek veriyor sabahtan akşama kadar TV ve Gazetelerinde PKK yandaşlığı yapıyorlar, maksat Ak -Partiye düşmanlık yapmak .Düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışı hangi dinde vardır, nasıl bir din anlayışıdır. Dün cemaati Amerikan ajanlığı ile suçlayan Bahçelinin Bayburt teşkilatı bugün cemaatin yanındadır. MHP ikinci adamı Oktay Vuralın akrabaları dağda , HDP nın ikinci adamı Figen Yükseldağ ın akrabaları MHP dedir. Ekmelettin İhsanoğlu ile Selahattin Demirtaş kol koladır. Bunları görmeyenler bu sayfalarda milliyetçilik ,dindarlık yorumları yapıyor, yazıklar olsun size Türkiyenin tek kurtuluşu AK-PARTİ yanlışlarını düzelterek AK-PARTİLİ hükümetin devamıdır .Saygılarımla

Avatar
ya sabır 8 yıl önce

yazık oldu büyami bey dört yıllık emeklerine siz topladıız naci bey harcadı ne adaletsiz bir dünya kimi günahlarrıyla yükseliyor kimi iylikleriyle kaybediyor.

Avatar
aloş 8 yıl önce

Köylerde park yapılmalı, hayvan gübreliklerinin köy dışına çıkarılması, köy içlerinin parke taş ile döşenmesi gibi projelere yönelik olması daha iyi olur.

Avatar
serdar 8 yıl önce

Bu paralar seçim öncesi geldi. Acaba seçim öncesi hummalı bir çalışmamı başlatacaksınız.
Çalışılacaksa özel idaremi yapacak, ihalemi edeceksiniz.
Bu seçimde de fenerbahçeli nihat ı getirecekmiksiniz.
İhalelerin büyüklerini götüren firmanız işçilerini tehdit edecekmi.
Öğrencileri toplayıp derslerinden geçmelerini sağlayacağınızı söyleyecekmisiniz.
Hoca kabul etmezse üniversitedeki görevinden alabileceğinizi ve üniversitenin sizin elinizde olduğunu söyleyecekmisiniz.
İşkurda işler nasıl yürüyor.
Seçim kurulunda yaptığınız üçkağıt itiraz sonucu değiştirildi kaybettik diye üzgünmüsünüz.
Şahap bey bayburt derneklerini arayıp mhp nin seçim afişlerini şikayet ettimi.
Korkunun ecele faydası varmı.
Bünyamin beyi çok sevip bağlılığını söyleyenler bu haberleri sosyal medyadan paylaştıklarında bünyamin beyi madara ediyorlar mı.

59 yıldır sizinle birlikte dendiği için gocunup şikayet edenler. 50 yıldır yaşadıkları şehirlerde ki istanbulda 159 bin civarı bayburtlu var neden aday olmazlar.
Karizmalarına güvenemeyip bayburttan nasıl sa seçilirim diye düşünüp milleti ne yerine koymaktadirlar.
İstanbuldan seçilecek olsalar bayburt için birşey yapmazlarmı.
Bulunmaz bursa kumaşımıdırlar.

Son olarak KADRİ KARAOĞLU sana teşekkür ediyorum kendi adıma.

Papuç pahalı olunca, hükümet kesenin ağzından azıcık pay gönderdi.
Varol bayburt. Değerine sahip çık.

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Müjde müjde ortada bir icraat yok. 1 ay öncede hastaneye bilmem kaç trilyon gelmiş ti..bi gün hastaneye gitsen 10 gün sonraya ultrason a sıra veriyor ve siz hala buraya kişi yerleştirme ye çalışıyorsunuz. ..