''Özbek’in ifadeleri kabul edilemez!''

Kardelen Özel Eğitim Kurumu tarafından yapılan ve Özbek’in ifadelerine cevap niteliği taşıyan açıklamada; özellikle ABA Koleji’nin yapıldığı arsaya vurgu yapılarak, “2009 yılında satın alınan gayrimenkul bedeli olan 106 bin lirayı iki taksitte Bayburt Belediye Başkanlığına ödedik. Bu gayrimenkul şirketimize bedelsiz verilmemiştir” deniliyor...

''Özbek’in ifadeleri kabul edilemez!''
Bayburt Postası - Kardelen Özel Eğitim Kurumu yaptığı yazılı açıklama ile Milletvekili Bünyamin Özbek’e tepki gösterdi. Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti tarafından düzenlenen bir programda “Hizmet Hareketi”ne yönelik açıklamalarda bulunmuş ve “O kolejin yerini biz verdik ama o insanlar diyor ki Recep Tayyip Erdoğan hırsız” ifadelerini kullanmıştı.
 
İlgili Haber: Özbek’ten çok sert açıklamalar!
 
“Gayrimenkul şirketimize bedelsiz verilmemiştir”
 
Kardelen Özel Eğitim Kurumu tarafından yapılan ve Özbek’in ifadelerine cevap niteliği taşıyan açıklamada; özellikle ABA Koleji’nin yapıldığı arsaya vurgu yapılarak, “2009 yılında satın alınan gayrimenkul bedeli olan 106 bin lirayı iki taksitte Bayburt Belediye Başkanlığına ödedik. Bu gayrimenkul şirketimize bedelsiz verilmemiştir” deniliyor.
 
“Hizmetin abisi” diye biri yok! Özbek’in ifadeleri kabul edilemez!

 
Şirket bünyesinde “hizmetin abisi” sıfatıyla çalışan birinin bulunmadığı ve şirketin tüm işleyişinin yasalar çerçevesinde olduğu ve şirketin devlet büyüklerine nezaket dilini kullandığına dikkat çekilerek; Milletvekili Özbek tarafından ifade edilen sözleri kabul etmenin mümkün olmadığı belirtildi.
 
“Kardelen Özel Eğitim ve Yurt İşletmeciliği İnşaat Dağıtım Pazarlama LTD Yönetim Kurulu” imzalı yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
“Bayburt Beyzade Düğün Salonunda  29/12/2013 tarihinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mete Memiş’in parti teşkilatına verdiği yemekte konuşan Bayburt milletvekili Sayın Bünyamin Özbek’in konuşmasında geçen hususların aydınlatılmasını zaruret görmekteyiz. Şirketimiz bünyesinde bulunan ABA Kolejinin üzerine inşa edilen gayrimenkulü Bayburt Belediye Başkanlığından 2009 yılında satın aldık. Gayrimenkul bedeli olan 106.000,00 TL’yi Bayburt Vakıfbank şubesi aracılığıyla 10/03/2009 tarihinde 3.167,94 TL ve 23/03/2009 tarihinde 102.832,06 TL olmak üzere iki taksitte Bayburt Belediye Başkanlığına ödedik. Bu gayrimenkul şirketimize bedelsiz verilmemiştir.
 
"Hizmetin abisi yoktur"

Şirketimiz bünyesinde “hizmetin abisi”, “ buradaki abi”, sıfatıyla çalışan hiç kimse bulunmamaktadır. Şirketimizin kuruluşu ve işleyişi tamamen ilgili yasalar çerçevesindedir. Şirketimizin çalışanları herkese karşı olduğu gibi devlet büyüklerine karşı da nezaketli bir üslup kullanan kişilerdir. Söz ve davranışlarımızla devlet büyüklerine karşı asla saygısızlık olabilecek üslubun dışına çıkılmamıştır, çıkılamaz da.. Saygı ve sevgi şiarımızdır. Takdir ve eleştirilerde daima ölçülü olunmuştur."

"Seçilmiş kişilerin tarafsızlığı elzemdir"

Vekilimiz Sayın Bünyamin Özbek tüm Bayburt halkının vekilidir. Kendisinin herkese eşit mesafede olduğunu düşünmekteyiz. Dolayısıyla konuşmada ismi geçen gazeteye, televizyona, okula, koleje, dershaneye, sivil toplum kuruluşuna, şirkete karşı söylenilen sözleri kabul etmek mümkün değildir. Söylenilen sözler kamuoyunu üzmüştür. Seçilmiş kişilerin tarafsızlığı elzemdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmparator 10 yıl önce

Vay anasına o arsaya ne kadar cok para vermişsiniz. Varsa öyle bir arsa bizde alalalım. Milletvekiline "kabul edilemez ifade" diyorsunuz, Ayhan beyin tivitlerine destek veriyorsunuz, düşünmeden acele ile yapılan haksız açıklamalar yapıyorsunuz kardelen egitim kurumu. Arkandayız sayın milletvekilim.

Avatar
Yazik 10 yıl önce

Beddualarimiz degil dualarimiz seninle sayin vekilim

Avatar
Anonim 10 yıl önce

Şu şirketi ve kurucuları kim, onu bilelim, ondan sonra yorum yapariz, gercekler çıplak gezmeyi sever.

Avatar
Fatih 10 yıl önce

Kardelen Eğitim Kurumuna soruyoruz? 106 bin liraya arsa varsa bizde alalim. Bu kolej para ile egitim veriyor. Yolunu kim asfaltlad?i Niye o zaman vekil Özbek'e bu haksiz demediniz? Paraniz vardi gidip asfalt alsaydiniz. Bi milletvekili 3 bakan yediniz ama Vekil Özbek'i size yedirtmeyiz.

Avatar
Tandur 10 yıl önce

Sayin vekil, milletin arsasiyla uğraşacağina Ankara'da Bayburt için ne yapmış onu dinleyelim!

Avatar
Rüstem 10 yıl önce

Özbek ifadelerini elestiren kurum abinizin tivitleri ne olacak hic mi düşunmediniz. ben senetimi dershanede odeyemedim beni icraya verdiniz babamin durumunu bildiginiz halde. simdiye kafar vekil iyiydi basbakan iyiydi ne oldida simdi cephe aldizniz milletvekili ozbeki yedinizdede yediniz. ha adam size arsayi biz verdik dedi diye tarafsiz olmaya cagirdiniz. vekil size calistigi kadar bize calismadi ama siz abiniz ayhani elestirdi dye kiyamet kopardiniz torunlarim sayenizde 17 araligi unutmayacak kardelen abilerim ve ablalarim.

Avatar
Yasin Akbaş 10 yıl önce

Türgeve istanbulun göbeğinde kaç yerde belediyeler tarafından hibe edilen arsaları niye gündeme getirmiyorsunuz. türk dünyası parkı kaç liraya, kime ihale edildi. bize devletin okulları yeter diyen başbakana niye diyemedin 3 çocuğunu amerikada niye okuttun? bilal erdoğan niye amerika vatandaşı?

Avatar
Hasan 10 yıl önce

Padişahın özrün kabahatinden büyük olsun meselesine dönmüş bu açıklama.. Milletin zekasıyla dalgamı geçiyorsunuz.. Abi yokmuş... Zaten vekilimde 657'li, 4b, 4c'li çalışanınız demedi.. bu açıklama niye yapıldı hizmetin abisini desteklemek için.. fakat açıklama ney, adamın hizmet içerisindeki yerini reddetmek.. o zaman bu açıklama şu manayamı geliyor; biz abimizin başbakana hakaretini savunuyoruz ama bizim abimiz yok.. çok gülünç duruma düşmüşsünüz...