Özbek: “Mağdur vatandaşlarımızın yaraları sarılıyor”

Köyde incelemelerde bulunan Özbek, köy muhtarı Zekeriya Yavuz ile birlikte, yangın sonrası kullanılamaz hale gelen evleri inceledi.

Özbek: “Mağdur vatandaşlarımızın yaraları sarılıyor”
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 10 Aralık gecesi büyük bir yangın felaketi yaşayan, 10 evin hasar gördüğü, 6 evin ise tamamen kül olduğu olduğu Kozluk Köyü’ne geçmiş olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Mağdur vatandaşlarla görüşen ve köyde incelemelerde bulunan Özbek, köy muhtarı Zekeriya Yavuz ile birlikte, yangın sonrası kullanılamaz hale gelen evleri inceledi.



İncelemelerin ardından, konu ile ilgili bilgi veren Özbek, şunları söyledi:

“Kozluk Köyü’müzün yaşadığı yangın bizleri derinden üzmüştür. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Evsiz kalan, mağdur olan vatandaşlarımız oldu. Yaraları ilk günden itibaren sarmaya, telafi etmeye başladık. Gerek valimiz, gerek belediye başkanımız ve devletimizin diğer yetkilileri ile sürekli görüşme halindeyim. Köyümüzdeki yangınzedelere gerekli yardımlar yapılmaya devam edilecek. Evlerin yapımı ve onarımı ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyorum. Köyümüzdeki afetzedelere tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devlet her zaman vatandaşlarımızın yanındadır. Cenab-ı Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın."

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’e Kozluk ziyaretinde Ak Parti Bayburt İl yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.



İLGİLİ HABER
Kozluk'ta yangın: 6 ev kül oldu!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.