Otopark sorunu çözülecek gibi değil...

Bayburt’ta otopark sorunu gün geçtikçe büyüyor.

Otopark sorunu çözülecek gibi değil...
Bayburt Postası - Yıllık ortalama 450 otomobilin trafiğe girdiği Bayburt’ta ototpark sorunu en önemli sorun olarak göze batıyor.

Bayburt Belediyesi, Kadızade Mahallesi’nde hayata geçirdiği 70 araçlık otoparkın yanında, kent meydanı olarak tasarlanan ‘Saray Bahçesi’ projesinin zemininde de 150 araç kapasiteli bir otopark inşa etmiş ve geçici olarak ücretsiz halkın hizmetine sunmuştu. Yaklaşık 4 aydır hizmette olan ve sabahın erken saatlerinden itibaren dolan ototparkın da hayata geçmesi arça parkı sorununu yine dindirmedi. 

2017 itibariyle 6411 otomobil

Her yıl trafiğe ortalama 450 otomobil giren Bayburt’ta 2017 yılı itibariyle 6 bin 411 otomobil bulunuyor. 2014 yılında 359, 2015’te 428, 2016 yılında 539 ve 2017 yılı itibariyle 464 aracın trafiğe girdiği Bayburt’ta önümüzdeki yılların en büyük sorunu olarak otopark sorunu göze çarpıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baybars 6 yıl önce

Tum turkiyede otopark sorunun cozumu yeni yapilan her binanin on veya arka tarafina yada bodrum katina park yeri yapmayı mecbur tutarak olur yoksa bu sorun cozulmez