Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Bayburt’ta motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Bayburt Postası - Bayburt’ta motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza saat 18.00 sıralarında meydana geldi.

Şingah Mahallesi’nde Kızıldağ yol ayrımında meydana gelen kazada Ferit Kurt (41) idaresindeki 69 AN 210 plakalı motosiklet ile Ekrem Turgut idaresindeki 69 AP 511 plakalı araç çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde ilk müdahaleleri yaptıktan sonra yaralıları Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Kazada aldığı darbe sonucu aşırı kan kaybeden motosiklet sürücüsü Ferit Kurt, Bayburt Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Altun, ilk müdahalelerin ardından Erzurum’a sevk edilirken, otomobil sürücüsü Ekrem Turgut ise Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Ferit Kurt ve yaralı olarak Erzurum'a sevk edilen Mustafa Altun'un İş-Kur kapsamında Bayburt Belediyesi'nde çalıştıkları öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serap sar 10 yıl önce

Köy yollarından farksız yollarımız..Hem dar hem plansız hemde bozuk.Sonuç kazalar.Bu kazaların vebali yol işlerine bakan yöneticilerdir.

Avatar
Bayburt İBF Öğrencisi 9 yıl önce

Bu kadar gövde gösterisi yapılan bir şehirde işlerin neden bu kadar eksik,aksak ve düzensiz yapıldığı merak konusu!Vatan millet sevgisi doğduğun,büyüdüğün toprakları İstanbul'da kuş tüyü yastıklara sırtını dayayıp seyretmek değildir ey gurbetteki Bayburtlu!

Avatar
Hic 6 yıl önce

Bu arabayı süren adam halan kapıda