Milletvekili Zeybek, Bayburt'ta gördüğü eksiklikleri TBMM'de konuştu

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, TBMM'de Bayburt'la ilgili bazı konuları gündeme taşıdı. 

Milletvekili Zeybek, Bayburt'ta gördüğü eksiklikleri TBMM'de konuştu

Bayburt Postası - Milletvekili Zeybek, Avrupa'dan müze ödülü almış olan Baksı Müzesi ve Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nin ulaşım sorununun çözülebilmesi için Bayburt-İspir yolunun ve Demirözü-Erzincan yollarının mutlak surette iyileştirilmesine ihtiyaç olduğunu belirtti. 

Bayburt'ta yapımı devam eden Kırklartepe Barajı'nın sulama ihtiyacının giderilmesi için ihalesinin hızlı biçimde yapılmasının gerektiğini söyleyen Zeybek, Gümüşdamla köyüne yapılması gereken barajla İncili, Gümüşdamla, Aydıntepe, Arpalı, Aşağı ve Yukarı Kırzı köyleri başta olmak üzere, çok sayıda köyün sulamayla ilgili sorunlarının çözüleceğini belirterek, "Gübreye ulaşmakta güçlük çeken köylümüzün tek seçeneği, kışın yağan karla oluşacak olan suların doğru ve verimli biçimiyle kullanılmasıdır" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtsevdalışı 2 yıl önce

Motorininfiatı otvninbkaldirilmasi kavminsıfiraindirilmesi vatandaßin