Milletvekili Battal'dan hayırlı olsun ziyareti

Bayburt Milletvekili Fetani Battal, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucu Bayburt Belediye Başkanı seçilen Hükmü Pekmezci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Battal'dan hayırlı olsun ziyareti
Bayburt Postası - Beraberinde Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur ve AK Parti Bayburt İl Başkan Yardımcısı Mecit Türkoğlu ile birlikte ziyarete gelen Milletvekili Battal, Başkan Pekmezci’ye yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci ise, misafirlerine teşekkür etti ve istişarelerde bulunarak Bayburt’a hep birlikte hizmet edeceklerini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Sayın Vekil Ve Sayın Vali Bey Vede Sayın Belediye Başkanımızdan Şu Dolmuşculara Acilen Çeki Düzen Verilmesini Bekliyoruz İnsanları Üst Üste Taşımalarını Yasaklanmasını Bekliyoruz Allah Rıza İçin Bire Denetim Mekanizmasını Çalıştırıp İnsanların Sorunlarıyla İlgilenin .

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Havalimanı Projesi için Maliye Bakanının “ Gerekli heyecanı yarattık yıllara yayabilirsiniz” dediği biliniyor. Neden kimse bu projenin akıbetini sorgulamıyor?