Milletvekili Aydemir Bayburt'ta

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir beraberinde AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Aydemir Bayburt'ta
Bayburt Postası - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir beraberinde AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti. Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memiş, Milletvekili Aydemir’e çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak Bayburt Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise Bayburt’ta bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek Başkan Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Belediye Başkanı Mete Memiş Milletvekili Aydemir’e Bayburt’un tarihi mekânlarının Bayburt’ taşından yapılmış bibloları ile ehramdan dokunmuş kravat hediye etti.​

Anahtar Kelimeler:
Mete MemişUğur Aydemir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.