MHP yönetimi Bayburt Üniversitesi'nde

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni seçilen Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç ve bazı il yönetim kurulu Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

MHP yönetimi Bayburt Üniversitesi'nde
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni seçilen Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç ve bazı il yönetim kurulu Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

En son yapılan il kongresinde başkan seçildikten sonra kurum ziyaretlerine başlayan MHP İl Başkanı Süleyman Burç, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş ve Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’ten sonra Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’u da ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Rektör Coşkun, ziyaretlerinden dolayı Başkan Burç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. MHP İl Başkanı Süleyman Burç ise Rektör Coşkun’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete il başkanı Burç’un yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden, Murat Kardeş, Yılmaz Kırıcı, Turgay Hancı ve Yunus Özyıldırım katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.