Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda İnceleme

Vali Ali Hamza Pehlivan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda İnceleme
Bayburt Postası - Bayburt-Erzurum Karayolu üzerindeki Eğitim Kampusu içerisinde inşaatı devam eden spor salonunu dolaşan Vali Pehlivan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan yapım çalışmalarının yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde tamamlanarak tesisin hizmete hazır duruma getirilmesi için ilgililerden gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Vali Pehlivan incelemeleri sırasında tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi için yüklenici firma yetkililerine talimat verdi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Serdal Salık, İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şube Müdürü Serdal Şeker,Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personeli ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoş 5 yıl önce

Helal olsun. O spor salonu olmadı gitti