'Memnune Evsen Huzurevi' tadilata alındı

Bayburt Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi binası tadilata alındı.

'Memnune Evsen Huzurevi' tadilata alındı

Bayburt Postası - Huzurevinde kalan bireyler ise, geçici olarak çevre illerdeki huzurevlerine gönderildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bayburt Aile ve Soyal Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Bülent Koçyiğit, binanın tadilat için 4 ay süreli ihaley çıktığını, en geç 5 ay sonra huzrevinin yeniden hizmet vermeye başlayacağını belirtti. 

Huzurevi binası kapasitesinin 60 olduğunu, yılların yorgunluğu ile bu sayının 40'a düştüğünü bildiren Koçyiğit, binanın yeniden eski kapasitesine kavuşması için tadilat sürecine alındığını ifade ederek, bu süre zarfında çevre illerle koordineli bir şekilde hizmetlerin devam ettiğini kaydetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 2 yıl önce

Devletin yaptığı binaların kaderimi dir. Kaç Yıllık binadır hemen tadilata alındı. Devletin ihale sistemi değişmedikçe bu gibi durumlar devam edecektir. Avrupa ülkelerinde (Almanya, Fransa vb.) özel veya devlet böyle bir bina yapsınlar söktürüp, para vermeden istenilen şekil ve özellikte yaptırıyorlar. Çıkan keşif bedeli ile ihale yapılacak, kırım yapılmayacak ve de işini hiç bir sahteciliğe (Kaliteli malzeme ile işçilikten) kaçmadan yapan yükleniciye işi tercihen vereceksin. Yaptığı işleri de adım, adım takip edip denetleyeceksin. Yazık Devletin paralarına.