Memiş: “Hayal edemediklerimizi gerçekleştirdiniz”

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt programında bir teşekkür konuşması yaptı.

Memiş: “Hayal edemediklerimizi gerçekleştirdiniz”
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt programında bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Memiş, “Bayburtlular olarak diyoruz ki, bugüne kadar başkalarının yapmalarını bırakın düşünemediklerini, hayal edemediklerini şehrimiz adına gerçekleştirdiniz” dedi.

Bayburt’un din ve devlet düşmanını barındırmayan, hep hakkın ve mazlumun yanında olan bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Memiş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu şehir yüz ölçümü ve nüfusu itibariyle Türkiye’mizin en küçük ama yetiştirdiği dava ve gönül erleriyle, taşıdığı misyonla, yüklenmiş olduğu vizyonla başta büyük Sahabe Abdulvahap  Gazi’lerin, Dede Paşa’ların, Dede Korkut’ların,  Şehit Osman’ların, Ağlar Baba’ların, Hicrani’lerin,  Zihni’lerin, Celali’lerin yurdu olması nedeniyle bu eşsiz Bayburt Türkiye’mizin en büyüklerindendir. 2011 seçimlerinde buradan Bayburt’un ikinci milletvekili Recep Tayyip Erdoğan’dır diye ilan ettiğinizde onurlandık, umutlandık, şeref duyduk. Ve bugün rabbime hamdolsun Bayburtlular olarak diyoruz ki, bugüne kadar başkalarının yapmalarını bırakın düşünemediklerini, hayal edemediklerini şehrimiz adına gerçekleştirdiniz. Başta Kop Tüneli olmak üzere, Araklı tüneli, bölünmüş yollar, diş hastanesi  gibi sayısız hizmetleri şehrimize getirdiniz. Bunun için size müteşekkiriz. Bu şehir tarihinin hiçbir döneminde din ve devlet düşmanı çıkmayan, din ve devlet düşmanını barındırmayan, hep hakkın ve mazlumun yanında olan bir şehirdir.  Bu Bayburt 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde zatıâlilerinizi, milletin adamını, adam gibi adamı, dışarından yapılan kuru gürültülere, ülkemizi bölmek isteyen iç ve dış mihraklara, okyanus ötesinden beddua edene Üstad Necip Fazıl’ın ifadesiyle “durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak”  demiş ve ikinci milletvekilimizi yüksek bir oy oranıyla cumhurbaşkanlığına taşımanın onurunu ve mutluluğunu yaşamıştır. Sayın Cumhurbaşkanım, saygı değer hanımefendi teşriflerinizden dolayı şehrim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

sayın başkan çok merak ediyorum neymiş o hayali dahi edilemeyn gerçekler. her gelen siyasi tarafından açılışı yapılan toki konutlarımı, ağız ve diş sağlığı merkezimi, hastane ek binası mı? keşke Sayın Cumhurbaşkanından Bayburt'un hızlı trenin geçiş güzergahına dahil edildiği müjdesini alsaydık da ellerimiz parçalanana kadar alkışlasaydık. Ama maalesef bizde öyle basiretli yöneticiler olmayınca sırt sıvazlanmayla mutlu oluyoruz.

Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

Ya benim göremediğim sizin gördüğünüz . Bu hayal dahi edemediğimiz ama gerçekleşenler neler ? . bir tane yazarmısınız lütfen . Haaa Millet vekili 1 e düştü 5 tane belediğe kapandı zaten 10 taneydi :) onlarsa evet hayal dahi edilmezdi. Ama kabusa döndü :)

Avatar
M Talha 9 yıl önce

Bu şehir AKP yönetimine vekiline rağmen 12 yıldır AKP ye destek vermektedir,, ama gel gör ki AKP yönetimi Bayburt'a hiçbir şey yapmadı kendi çıkarlarını korumanın haricinde.. Evet Bayburt vatanına milletine bağlıdır.. ama Vatanı ve milleti yönetenler vefasızdır...

Avatar
fahri 9 yıl önce

sayın başkan Mete MEMİŞ Bayburtluya yakışır konuşma yapmış ve milletin takdirini toplamıştır.eleştirmek kolay icraat zordur.Bayburtda yeni bir çehre ve vizyon katacaktır sabırlı olun.son oniki yılda çok şey yapılmıştır. ama yeter mi yetmez ama nankörde olmayın RTE nin söz veripte yarım bıraktığı bir şey bulamazsının o saydığınız ve sayamadığınız şeyler yapılmış olanlar dikkatinizi çekerim.

Avatar
Cengaver 9 yıl önce

Bayburt'un, "Hakkın ve mazlumun yanında olan bir şehir" olduğunu ifade etmiş Sn Başkan. Doğru vicdan ile cüzdan arasında kalana kadar öyleydi. Ama cüzdan işi bozdu...Neyin mazlumu imiş "mazlum" diye addedilenler açıklar mı Sn Başkan. Mazlum zırhına bürünmüş öyle tipler peydah oldu ki gerçekten ülkede yaşadığım her gün midemin bulantısı giderek artıyor...

Avatar
yasar 9 yıl önce

gülmek istiyorum ağlanacak halimize.....doğru demiş başkan efendi, hayal edemediklerimizi yaptılar..:)))

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Başkan bayburta ne yapıldı anlat bizde bilelim ayrı dünyadamı yaşıyoruz seninle

Avatar
hayal 9 yıl önce

vay bee.. Başkan şu fotoğraf için ne kadarda gurur duyuyordur.hayal bile edemezdi:)))