"Mekanın cennet olsun şehidim"

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda ağır yaralanarak kaldırıldığı Ankara GATA hastanesinde şehit düşen Bayburtlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı için başsağlığı mesajı yayınladı.

"Mekanın cennet olsun şehidim"
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda ağır yaralanarak kaldırıldığı Ankara GATA hastanesinde şehit düşen Bayburtlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı için başsağlığı mesajı yayınladı.

Vali Odabaş mesajında, “Diyarbakır’ın Sur ilçesinde meydana gelen hain saldırı sonucu yaralanarak kaldırıldığı GATA hastanesinde şehit olan evladımızın şehadeti yüreklerimizi yakmıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Milletimiz bölücülere karşı kahramanca görev yapan bu vatan evlatlarını minnet ve şükranla anacak hiçbir zaman unutmayacaktır. Mekanın Cennet olsun Şehidim" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.