Mehmet Sekmen'den Bayburt Belediyesi'ne ziyaret

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Mehmet Sekmen'den Bayburt Belediyesi'ne ziyaret
Baybrut Postası - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti. Sekmen’i Bayburt’ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Memiş günün anısına Bayburt’un tarihi mekanlarının Bayburt taşından yapılmış biblolarını hediye ederken, Sekmen ise Memiş'e bakırdan işlemeli ibrik hediye etti.

İki başkan ziyaretin ardından hükümet meydanı, orta refüjler ile park ve bahçelerde devam eden çalışmaları yerinde incelediler. İncelemelerine hükümet meydanında yapımı devam eden kapalı otopark ve kent meydanı projesinden başlayan Sekmen ve Memiş buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Bayburt Demirözü yolu ile Kayışkıran mevkiindeki  orta refüj ve kavşaklardaki ağaçlandırma yapılan alanları incelediler. Daha sonra Şair Zihni Kent Ormanı ve 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda gerçekleşen incelemelerin ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Bayburt’tan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Mete MemişMehmet Sekmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğrul 7 yıl önce

Sekmenin gelmesi iyi olmuş ama geç olmuş. Bizim belediyeciler şehircilik konusunda ondan epeyce ders alması lazım