KUDAKA'dan 'turizme değer katanlara' ödül

KUDAKA koordinasyonunda yürütülen Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı uygulama faaliyetleri kapsamında ilki 2011 yılında düzenlenen Ulusal Turizmde İnovasyon Konferanslarının üçüncüsü “Bölge içerisinden bölge turizminin değerlendirilmesi” temasıyla Erzurum’da gerçekleşti.

KUDAKA'dan 'turizme değer katanlara' ödül
Bayburt Postası - Programda KUDAKA Bölgesi’nde Turizme Değer Katanlara plaket takdim edildi.  ‘Yılın Turizm Olayı’ kategorisinde Avrupa Müze Ödülü sahibi  Baksı Müzesi, kurumlarda Bayburt Belediyesi, STK’larda BAYPROJE Derneği, Tuirzm İşletmecilerinde Bayburt Konaklama Tesisleri ve turizme gönül verenler dalında Bayraktar Köyü Muhtarı Nabi Akçelik ödeüle layık görüldü.

Program kapsamında KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen’in Ajansın bölge turizminin geliştirilmesi için yaptığı çalışmaları anlatan açılış konuşmasından sonra Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak “Turizmde Yenilikler ve Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi İçin Tespitler” konulu bir konuşma yaptı.

Erzurum Polat Renaissance Hotel’de gerçekleşe programa; Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Coşkun, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Uzundere Kaymakamı Mehmet Levent Kepçeli, Otlukbeli Kaymakamı Hüseyin Tekin, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, Kemaliye Belediye Başkanı Mustafa Haznedar, Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, BAYPROJE Derneği Başkanı Prof. Dr. Rıfat Yıldız, Erzurum, Erzincan ve Bayburt’tan çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve komite üyeleri katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.