Köy ziyaretleri sürüyor

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, sorunları yerinde görmek üzere başlattığı ziyaretlere Demirözü ilçesine bağlı köylerle devam etti.

Köy ziyaretleri sürüyor
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, sorunları yerinde görmek üzere başlattığı ziyaretlere Demirözü ilçesine bağlı köylerle devam etti.

Beraberinde Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Erhan Kalkan, Vali Yardımcısı Ali Gökay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Ferhat Özbaş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan ve bazı kurum amirleri ile köy ziyaretlerine başlayan Vali Ünlüer, ilk olarak Demirözü Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

Kaymakam Haktan Gökçekuyu ile bir süre sohbet eden Vali Ünlüer, Pınarcık Köyü’ne geçerek köy muhtarı Cengiz Akagündüz’den köy içi parke çalışmaları hakkında bilgi aldı. Köy sakinleri ile de buluşan Vali Ünlüer’den köy meralarına giden arazi yollarının yapılması talep edildi.

Ziyaretine Yazıbaşı Köyü ile devam eden Ünlüer, Dede Paşa Hazretleri olarak tanınan büyük mürşit Musa Baştürk’ün torununu ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ünlüer, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen’le makamında görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.