Kaymakam Babacan'dan köylerde bilgilendirme

Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Babacan, ilçeye bağlı köylerde "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesini anlatıyor.  

Kaymakam Babacan'dan köylerde bilgilendirme

Bayburt Postası - Kaymakam Babacan, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi ve sürü artırımı hakkında bilgilendirme yapmak üzere Alaca, Pınargözü, Başpınar köylerinde köy halkı ile bir araya geldi. Kaymakam Babacan, projenin küçükbaş hayvancılığın gelişimi açısından önemli olduğunu kaydederek, besicilerin projeden yararlanmasının faydalı olacağını kaydetti.

Ziyaretlerde Kaymakam Mustafa Babacan’a Tarım Müdürü Murat Kurt ve Ziraat Bankası Müdürü Muhammet Cin katıldı.

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında Bayburt’ta bugüne kadar 174 kişi projeden yararlandı. Bayburt genelinde dağıtılan koyun sayısının 30 binin üzerinde olduğu belirtilmektedir. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.