Kavcıoğlu, Ankara derneklerini ağırladı

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, TBMM'de Bayburtluları ağırladı.

Kavcıoğlu, Ankara derneklerini ağırladı
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, TBMM'de Bayburtluları ağırladı. Ankara Bayburt Derneği Başkanı Adnan Bayram, Gölbaşı Derneği Başkanı Yüksel Kaymak ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Kavcıoğlu, heyete teşekkür etti. 
Kavcıoğlu, burada yaptığı konuşmada Bayburt'un sorunları ve çözüm projelerine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik içerisinde Bayburt için çalışacaklarını söyledi. 

Ankara Bayburt Derneği Başkanı Adnan Bayram ise, dernek olarak bugüne gerçekleştirdikleri her türlü etkinlikte Bayburt'un sorunlarına vurgu yaptıklarını söyledi. 

Bayram, şunları söyledi:

"Bayburt'umuz uzun yıllardır göç vermekte. Ve bu sorunun çözümünün, istihdam oluşturacak projelerin geliştirilmesini sağlayacak, STK’lar ve ilgili kurumlarla diyalog içerisinde çalışacak, donanımlı, birikimli, yetkin ve duyarlı siyasetçilere ihtiyacımız olduğunu hep dillendirdik, anlattık dilimizde tüy bitti. İstediğimiz duyarlılığa sahip olduğuna emin olduğum sayın Şahap Kavcıoğlu bey artık vekilimizdir. Şu anda bizleri TBMM de ağırlayan ve yıllardır aramızda olan vekilimizi mecliste görmeyi hep arzu etmişizdir. Gerçekten bu güzel tabloyu hep beraber yaşarken vekilimizin ilimize ve ülkemize önemli hizmetler vereceğine inanıyor, kendisini tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimle başkentimize hoş geldiniz diyor, birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde gösteren bu buluşmanın devamı umuduyla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Gölbaşı Derneği Başkanı Yüksel Kaymak'ın birlik, beraberlik vurgusu yaptığı toplantıya Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun da katıldı. Coşkun, Bayburtlulara hitaben yaptığı konuşmada, üniversitenin geliştirilmesinin öneminden bahsederek, tüm Bayburtluları üniversitede ağırlamak istediğini ifade etti.

Ziyaret çeşitli ikramlarla sona erdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.