Kanalizasyon çalışmaları şehir merkezinde

Bayburt'ta devam eden alt yapı çalışmaları şehir merkezine indi.

Kanalizasyon çalışmaları şehir merkezinde
Bayburt Postası - Bayburt'ta devam eden alt yapı çalışmaları şehir merkezine indi. Yaklaşık 100 kilometre olması planlanan kanalizasyon yenileme çalışmaları kapsamında 70 kilometre imalat yapıldı. Kentte birçok mahallede eş zamanlı olarak devam eden çalışmalar yakın bir zamanda bitecek. Çalışmalarda son olarak Cumhuriyet, Türkistan, Ordu, Turan, Ahmet Yesevi, Şair Celali, Sebahattin Savacı, Şair Zihni ve Osman Okutmuş Caddeleri program dâhiline alındı.

Şehrin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’ndeki çalışmalar orta refüjdeki ağaçların, ağaç sökme, dikme ve nakil aracı ile zarar verilmeden başka bir yere taşınmasıyla başladı. Kanalizasyon yenileme çalışmaları 2014, şehir içi içme suyu şebeke hattının yenileme çalışmalarının ise 2015’in sonu itibariyle tamamlanacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozan 10 yıl önce

orta refüje kanal yapılmalı ve buradan çoruhun suyu akıtılmalı

Avatar
Özgü 10 yıl önce

Teknik olarak kullanılabilir ama bu onun doğru olduğunu göstermez. İmalat yapıldı gibi bir sözcük öbeği Türkçe'ye vurulmuş kara bir lekedir.