Kaleardı Park ve GES’te inceleme

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Belediyesi’nin yapımı devam eden ve tamamlanan önemli projelerinde incelemelerde bulundular.

Kaleardı Park ve GES’te inceleme
Bayburt Postası - Bayburt  Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Belediyesi’nin yapımı devam eden ve tamamlanan önemli projelerinde incelemelerde bulundular. İncelemelerine geçtiğimiz günlerde hizmete açılan bölgenin ilk ve tek Aile Yaşam Merkezi’nden başlayan Ustaoğlu ve Memiş burada gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Şingah Mahallesi Düzlük mevkiinde yapımı devam eden bölgenin ilk tarım yerleşkesine geçtiler. Vali Ustaoğlu ve Başkan Memiş tarım ve hayvancılık adına herşeyin yer alacağı yerleşkede hummalı bir şekilde devam eden çalışmaları yerinde müşahede ettiler.

Tarım Yerleşkesi’n de devam eden çalışmaların gidişatı hakkında bilgi alan Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş buradan Bayburt Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından olan ve şubat ayında üretime başlayan Güneş Enerjisi Santraline geçtiler. Belediyeye yıllık 750 bin dolar gelir sağlayacak olan santral hakkında yetkililerden brifing alan Ustaoğlu ve Memiş’in son durağı tamamlandığında Kaleardı bölgesinin çehresini değiştirecek olan Kaleardı Şehir Parkı oldu. İçerisinde yer alacak olan sosyal donatılarıyla Bayburt’un çekim noktalarından  biri olması beklenen Kaleardı Park’ta da bir dizi incelemede bulunan Vali Ustaoğlu ve Başkan Memiş  burada da hızla devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahin Tozlu 7 yıl önce

Ortada park mark gözükmüyor. Bir de dikkat edilirse, Valilin yanındaki belediye başkanının eli cepte.Çok yadırgadım.

Avatar
SALİH69 7 yıl önce

Cumhurbaşkanımız dediki bizim bazı belediyelerimizde metal yorgunluğu var. Bayburt daha kötü. Biz de metal korozyonu var. İnşAllah köklü değişim bayburttan başlar.

Avatar
BAYBURT 7 yıl önce

BAYBURT EN BERBAT HALDE BU BELEDİYEDE SADECE BAŞKANIN DEĞİL TÜM PERSONELİN HATTA BAYBURTTAKİ TÜM YEREL YÖNETİCİLERİN GİTMESİ LAZIM ADAMLAR KÜÇÜK OLSUN BİZ YÖNETELİM MANTIĞINDALAR BU KAFAYLA BAYBURT NASIL İLERLEYECEK ALLAH AŞKINA SAYIN DEVLET YÖNETİCİLERİ ŞU BAYBURTU BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLEYİN BU ADMLARDAN BAYBURTA FAYDA YOK HERGÜN DAHA DA KÖTÜYE GİDEN BİR BAYBURT VAR KOPARIN KELLELERİNİ GİTSİNLER BAŞIMIZDAN

Avatar
Polat 7 yıl önce

1 senedir gitmiyorum Bayburt'a.Temmuz'un sonuna doğru gideceğim.Ciddi bir değişiklik veya yenilik beklemiyorum.Çünkü bu belediye başkanıyla ve ekibiyle bu işler yürümez.Şehir zaten değişime ve ilerlemeye kapalı.Bunun üstüne yöneticilerin küçük ve anlamsız fikirleriyle her şey daha da karışıyor.Siz hep o küçük Bayburt u özleseniz de şehir değişmek zorunda.10 bin öğrenci var bu şehirde.Umarım bir gün işi bilen birileri gelir de şehir haline getirir şu memleketi.Bunu yapanlar da ancak dışardan gelenler olur muhterem Bayburtlular.Bir kısmınız çekemeseniz de beğenmeseniz de bu şehri dışardan gelen gurbetçiler kurtaracak.