Kahrıman, öğrenci servisi ücretlerini açıkladı

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala öğrenci servis ücretlerini açıkladı.

Kahrıman, öğrenci servisi ücretlerini açıkladı
Bayburt Postası - Ücretlerin çevre illerden araştırmalar yapılarak belirlendiğini ifade eden Kahrıman, oda olarak konunun hassasiyetle takipçisi olacaklarını kaydetti.

Burhanettin Kahrıman’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Bilindiği üzere 2018-2019 Eğitim Öğretim sezonu için okul servis araçlarını taşıma ile ilgili rayiç bedelleri gündem oluşturmaktadır. Yeni sezon için çevre illerden fiyat araştırması yapılarak ve taşımacılık yapacak olan servisçi meslektaşlarımızın gider kalemleri göz önünde bulundurularak yeni rayiç bedelleri tespit edilmiştir.

Bu kapsamda öncelikle personelli taşımalarda bir önceki yıl 300.00 TL olarak hesaplanan rayiç bedeline herhangi bir düzenleme yapılmadan aynı fiyat üzerinden taşıma yapılacağı, diğer zamanlı taşımalarda ise, Uzun mesafeli öğrenci taşımalarda (Sabah-Öğlen- Akşam) 165.00 TL, Uzun mesafeli öğrenci taşımalarda (Sabah-Akşam) 135.00 TL, Kısa mesafeli öğrenci taşımalarda (Sabah-Öğlen- Akşam) 145.00 TL,
 Kısa mesafeli öğrenci taşımalarda (Sabah-Akşam) 120.00 TL olarak belirlenmiştir.

Yapılacak olan taşımalarda oda başkanlığı olarak konuya büyük hassasiyet göstererek yüklenici ile öğrenci velilerimizi mağdur etmemek adına belirlenen fiyatlar üzerinden taşıma yapılmasına karar verilmiştir.

2019-2020 eğitim-öğretim yılının bütün esnafımıza ve konuyla iştikal olan bütün eğitim-öğretim camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.