Jandarmadan Muhtar Nihal Kaban’a ziyaret

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı personeli Aşağı Çımağıl Köyü Muhtarı Nihal Kaban’a bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Jandarmadan Muhtar Nihal Kaban’a ziyaret
Bayburt Postası - 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Aşağı Çımağıl Köyü’nün üç adaylı muhtarlık seçimlerini kazanarak Bayburt tarihinin ilk kadın muhtarı olan Nihal Kaban’a Jandarma personeli tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

İstanbul’dan 8 yıl önce gelip babaocağı Aşağı Çımağıl Köyü’ne yerleşerek hayvancılıkla uğraşmaya başlayan Nihal Kaban, köy hayatına dokunan olumlu girişimleriyle köy sakinlerinin sevgisini kazanmış ve muhtarlık seçimlerini kazanarak Bayburt tarihinde bir ilke imza atmıştı.

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı da sorumluluk bölgesinde bulunan Aşağı Çımağıl Köyü’nün çiçeği burnunda muhtarı Nihal Kaban’ı evinde ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Kaban’a çiçek takdim eden Jandarma personeli Aşağı Çımağıl Köyü’ne güzel hizmetler yapması temennisinde bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhsin Durak 5 yıl önce

Kavajyanı (mişangas) köyü dernek yönetimi olarak başarılar diliyor, diğer köylerimize örnek olacak çalımalar yapacağınıza inanıyorum.

Avatar
Recep İŞILAK 5 yıl önce

RABBÎM HAYIRLI HİZMETLERDE DAİM EYLESİN BAŞARILARININ DEVAMINI NASİP EYLESİN

Avatar
Dr.Arslan Özkan 5 yıl önce

BAYBURT İLKLERİNİ YAŞIYOR..
Nihal Hanım’ı tebrik ediyorum.Ben de uzman doktor olarak Bayburt Çerçi Köyü’nde seçimi kazanan ilk köy muhtarıyım.Bayburt’ta ,yöneticilerimizin de destekleriyle,köylerimize ve ilimize dönük örnek çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.

Avatar
kübra-büşra 5 yıl önce

sn muhtarımız tebrikler,sizler ve ilk bayan muhtar,bu gibi önemli şahsiyetler,belediye
ve stk.lar bir araya gelmeli.(KENT KONSEYİ)"oluşmalı,3 ayda bir toplantı olmalı,ki
Bayburt için"projeler üretilmeli.tşkler.