İŞKUR'dan 9 aylık süreyle iş imkanı

İŞKUR Bayburt İl Müdürlüğü Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 341 kişiyi 9 ay süreyle iş imkanı sunuyor.

İŞKUR'dan 9 aylık süreyle iş imkanı
Bayburt Postası - Eğitim sezonunun başlamasıyla birlikte il ve ilçelerde milli eğitim kurumlarında temizlik ve güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğüne başvurularını yapmaları gerekiyor. İşe başlama tarihleri 3 Ekim 2019, işin sona ermesi ise 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecek.
Milli Eğitim kurumlarında çalışacak olanların dağılımı şöyle:

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 235 Temizlik Görevlisi, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 31 Güvenlik Görevlisi, Aydıntepe İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 25 Temizlik Görevlisi, Aydıntepe İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 Güvenlik Görevlisi, Demirözü İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 40 Temizlik Görevlisi, Demirözü İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 Güvenlik Görevlisi.

Not: 35 yaş üstü erkeklere önceliğin tanınacağı müracaatlar sonrası Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile Noter huzurunda kura çekimiyle isimler belirlenmiş olacak.

Anahtar Kelimeler:
İŞKUR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Agop 5 yıl önce

Fabrika istiyoruz yatarak para kazanmaya alıştı millet

Avatar
Nadim 5 yıl önce

Aşüt

Avatar
sezgin ilhan 4 yıl önce

altı aydır işsizim ise ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

Avatar
sezgin ilhan 4 yıl önce

iki çocuk okutuyorum lütfen her hangi bir işe ihtiyacım var asıl çöp toplama işinde calistim