İmaret Tepe'de sona gelindi

Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla Bayburt Belediyesi tarafından yapılan İmaret Tepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

 İmaret Tepe'de sona gelindi
Bayburt Postası - Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla Bayburt Belediyesi tarafından yapılan İmaret Tepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Son olarak dış cephesi tamamlanan ve içinin yapımına başlanan tesisin bir yandan da çevre düzenleme çalışması devam ediyor. Sosyal Tesise ulaşılan noktalardan Defterdarlık binası karşındaki ara sokakta yer alan merdivenlerin yapımı tamamlanırken, peyzaj çalışmalarında da yoğun bir mesaiye başlandı. Peyzaj çalışmaları kapsamında kamelyaların imalatı tüm hızıyla sürerken; yeşillendirme, aydınlatma, yürüyüş yolları ve kır kahvesi çalışmaları da devam ediyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.