İller Bankası'ndan 3 milyon lira ek ödenek

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, köylerde yapılacak altyapı çalışmaları dolayısıyla İller Bankası'ndan talep ettikleri 3 Milyon lira ek ödenek isteğinin onaylandığını açıkladı.

İller Bankası'ndan 3 milyon lira ek ödenek
Bayburt Postası - Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, köylerde yapılacak altyapı çalışmaları dolayısıyla İller Bankası'ndan talep ettikleri 3 Milyon lira ek ödenek isteğinin onaylandığını açıkladı. Elçi, taleplerinin gerçekleşmesini sağlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal'a teşekkür ettiğini açıklamasında şunları kaydetti:

"Bayburt İl Genel Meclisi olarak bu yıl yatırım programına aldığımız foseptik ve paket arıtma yapımı ile kanalizasyon, içme suyu ve yol alt yapı bakım onarım işlerinde kullanılmak üzere 3 Milyon TL ek ödenek tahsisi, İller Bankası Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısında onaylandı.

Bu yeni ödenek ile beraber çalışma takvimimizde yer alan işlere daha da hız vererek, mevsim koşullarının elverdiği ölçüde yoğun bir hizmet yılı geçirmeyi hedefliyoruz.

Başta söz konusu ödeneğin tahsisi olmak üzere Bayburt’a hizmet adına her türlü talebimizde bizden desteğini esirgemeyen değerli Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL’a Meclisimiz ve Bayburtlu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. 


Bayburt’umuza hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Elçi YEETERRRR 8 yıl önce

Kardeşim kapasiten belli sınırlı zorlamaya gerek yok.senin işin değil,bakana teşekkür ediyorsun hizmet edin oturduğunuz koltukların hakkını verin bizlerde size teşekkür edelim.ALLAH AŞKINA Yeter boş yere koltuk meşgul etmeyin.

Avatar
Bakan gönderdi siz ne yaptınız 8 yıl önce

Para çokta iş yapacak adam yok il encümenleri yusuf,süleymen,yaşar ????? hep soru işaretidir bende çok şey bilirim söylesem yayınlarmı murat kardeş

Avatar
Adam Şanşlı 8 yıl önce

Yusuf bey çok şanşlı akparti sayesinde altından araba eksik olmadı şimdi birde şöförü var ne diyelim hayırlı olsun.Kalorisi düşük kömür desem herkes kimi dediğimi anlar,inşaatı bitirmeden resmi kuruma satış yapan desem yine anlarsınız peki ya bir numaralı yalaka desem bayburtumuzda bilirmisiniz.

Avatar
metin 8 yıl önce

hala caddeler köstebek yuvası şehir pis bakımsız gelmesi gereken para geldi diye bunu halkına bir kazanımmış gibi göstermek halkı uyutmak 14 yıldır akp nin yaptığı iş oldu 40 yıldır Bayburtlunun gözü açılmadı gitti

Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

Öncelikle bayburtumun soğuğunu ayazını çekipte yaz geldiğinde böyle bir rezil bayburtla karşılaşıyoruz. belediye başkanın mete beyde biraz gurur varsa delikanlı gibi gider cumhurbaşkanına veya başbakana ben bu işi beceremiyorum ben görevimden istifa ediyorum desin takdir toplasın belediyeyi olduğu gibi diğer kurumlarda olduğu gibi burdada adam korunuyor ihaleler özellikle ak partide hakan kobalın veya bünyamin özbeğin hala yakınlarına peşkeş çekiliyor .Gellelim yusuf elçiye hala bir vali yardımcısına sözünü geçiremeyip hem kendinizi hemde gerçek dava insanlarını harcattınız yazık yusuf elçi ve hakan kobal gibi insanların elinde olursa yönetim böyle olur yazık bu bayburtuma hizmet aşkıyla gerçekten görev yapacak insanlar lazım bakı n sayın cumhurbaşkanımızın fetoşçularla vermiş olduğu mücadele verilmiyor buda il başkanından kaynaklanıyor vatandaş olarak insanlar götürüp il başkanına veriyor ama hiç bir mücadelede vermiyor birilerini koruyor

Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

Bayburttuda 2011 seçimlerinden sonra bayburt 50yıl geriye gitti sorumluları kim 1.zülkarni özbek 2.bünyamin özbek 3.hakan kobal 4.yusuf elçi bunlar 7 haziranın bayburtta 1-1olmasını gerçekleştirdiler şu anda özbekler ve koballar saltanatı hala sürüyor bu saltanatın yıkılması için bir tavsiyem sayın bakanımız naci ağbal beye ve sayın vekilimiz şahap kavcıoğluna gerçekten bayburta hizmet etmek için geldiğinize sonsuz güveniyorum ama zülkarni özbek ve hakan kobalı almadıkça hiç bir zaman başarılı olamacaksınız çünkü sizlerin yüzünüze gülüp arkanızdan sizleri kötülüyorlar yeter artık şu bayburtta kamu kurumlarının yöneticilerini ve çalışanlarına artık geç kalınmış neşterin biran önce yapılması gerekiyor daha çok geç kalırsanız zülkarni özbeği ve hakan kobalı bayburtta biraz daha padişahlıklarını ve mükümdarlıklarını sürdürecekler

Avatar
dertli 8 yıl önce

türkiyeyi gezdimde bizim burası gibi pis pejmurda özensiz bakımsız ilgisiz bir memleket yok be yapacaksanız bir an önce yapın sabır kalmadı

Misafir Avatar
faruk 8 yıl önce @dertli

bende o kadar yer gezdim bizim insanımız kadar komiğini ne gördüm ne duydum. haklı olarak yöneticileri şikayet ederler de gider seçim zamanı yine onları seçerler. bilim insanları cern'de big bang'i değil önce bunu araştırmalılar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kapasite meselesi 8 yıl önce

Adamlarda kapasite yok gelmiş onlardan hizmet bekleniyor adamların bakış açıları dar bunlardan daha başka birşey yapmaları beklemez ki bunlar da kendilerini fasulye gibi nimetten sayıyor az ileri görüşlü geniş çaplı düşünen insnalık oraya getirin rant peşinde hizmet edecem ayağına geliyorlar bir halt yapmıyorlar dedim ya kapasite meselesi adamların çapı yetmiyor arada kaynayan biz dalga geçilen biz Bayburt şöyle Bayburt böyle Bayburtun tek savunduğumuz yani sessiz sakin kavgasız hırsızlık olmayan bir il başka savunacak övülecek bir yanımız yok malesef şu başa geçip adam akıllı iş yapmayanlar dan dolayı