İki otomobile sığmadı

Kaçak sigara operasyonlarıyla dikkat çeken ve özellikle geçtiğimiz yıl kaçak sigara ticaretine 2,5 milyon liralık darbe vuran Bayburt Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yılın son operasyonunda 22 bin paket kaçak sigara daha ele geçirildi.

İki otomobile sığmadı
Bayburt Postası - Bayburt Emniyeti, 22 bin paket kaçak sigaraya el koydu. Kaçak sigara operasyonlarıyla dikkat çeken ve özellikle geçtiğimiz yıl kaçak sigara ticaretine 2,5 milyon liralık darbe vuran Bayburt Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yılın son operasyonunda 22 bin paket kaçak sigaranın daha ele geçirdiği öğrenildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapılan operasyonda takibe alınan gümrük kaçağı sigara dolu iki ayrı otomobil polis tarafından durduruldu. Polis tarafından yapılan aramada toplam 22 bin 372 paket kaçak sigara bulundu. Piyasa değeri yaklaşık 150 bin lirayı bulan gümrük kaçağı sigaralara el konulurken, olayla ilgili S.K. ve  A.G. isimli şahıslar da gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.