İki kurumun bütçesi onaylandı

Bayburt İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları bütçe görüşmeleri ile devam etti.

İki kurumun bütçesi onaylandı
Bayburt Postası - Bayburt İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları bütçe görüşmeleri ile devam etti. Son toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile İl Afet Müdürlüğü'nün bütçeleri onylanarak karara bağlandı.  

Toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut tarafından İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi'ye plaket takdim edildi. Karabulut, kurumlarına verilen destekten dolayı İl Genel Meclisine teşekkür etti.

Elçi'nden Ağbal'a tebrik  

Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, 64. hükümetin Maliye Bakanı olan Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'a yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Elçi, "Sayın bakanımızla daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Bayburt olarak hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.