'İkametgâh kampanyası'nda son durum

Belediye Başkanı Mete Memiş, 2014 yaz aylarında başlatılan ikametgâh kampanyasında bugüne kadar 7 bin 800 kişinin kaydının Bayburt’a alındığını söyledi.

'İkametgâh kampanyası'nda son durum
Bayburt Postası - Belediye Başkanı Mete Memiş,  2014 yaz aylarında başlatılan ikametgâh kampanyasında bugüne kadar 7 bin 800 kişinin kaydının Bayburt’a alındığını söyledi.

Demirözü Dernekler Birliği’nin düzenlediği toplantıda ‘Bayburt’umu Seviyorum İkametgâhımı Bayburt’uma Alıyorum’ kampanyası hakkında  bilgi veren Memiş, “Şuana kadar 7 bin 800 kişinin ikametgâhı Bayburt’a alındı. Kasım ayında da bir çalışmayla bunu 15 bin rakamına ulaştıracağız” dedi.

En büyük destek Demirözü’den

Yaklaşık 4 bin kişinin ikametgahını alarak Bayburt’ta kampanyaya en büyük desteği veren Demirözü ilçesine özel teşekkür eden Memiş, şunları söyledi:

“Kampanyamıza şuan için en büyük desteği Demirözü ilçemiz verdi. Ben bu manada tüm muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Peki şimdi ne olacak?

Avatar
Muharrem 9 yıl önce

bayburtu nasıl rezil duruma düşürdünüz. akepeye 12 yıldır vermediğiniz oy kaldımı? bu sorunu aşmak onlar için 1 saniye, el kaldır indir. ama çözüm ikametgah taşımakla olmaz. iş imkanı yaratacaksın.12 yılda ne iş imkanı yaratıldı?

Avatar
Necip 9 yıl önce

Heç ne..

Avatar
Demirözü 9 yıl önce

Yuhhhhh yalanın bu kadarı Demirözü sadece 571 kisi ikametgahini aldı o da Cumhurbaskanligi secimlerinden dolayı. .

Avatar
Süleyman Ural 9 yıl önce

Hani dışarda 250000 Bayburtlu vardı ne oldu? Boş verin ya saat kulesi meydanında halay çekmeye devam..

Avatar
a.mehdi öz-almanya 9 yıl önce

resmi olmayan rakamlara göre"dünyada 4.5 milyon bayburtlu var.(1.2.3..cü kuşaktan)!!!
bayburtun her yönüyle kalkınması için""""""""""""""AR-GE****************LAZIM......ŞART.
*Bayburt ak.parti il bşk ve vekile duyrulur"yeteeeerrrrr artııık