İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayburt'a geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayburt'a geliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayburt'a geliyor

Bayburt Postası - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hafta sonunu memleketi Trabzon, Bayburt ve Erzurum'da geçirecek. İmamoğlu'nun Karadeniz ve Doğu Anadolu turu 3 gün sürecek.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun, 3 günlük Karadeniz ve Doğu Anadolu gezisi 7 Ekim Perşembe günü Trabzon'dan başlayacak. İstanbul’dan uçakla Trabzon'a gidecek olan Ekrem İmamoğlu akşam saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Ekrem İmamoğlu, Trabzon’daki programlarının ardından karayolu ile Bayburt’a geçecek. İmamoğlu'nun Bayburt programında esnaf ziyareti ve basınla buluşması yer alıyor. Akşam saatlerinde Saat Kule meydanında vatandaşlarla bir araya gelec/ek İmamoğlu, geceyi Baksı Müzesi'nde geçirecek. İstanbul'da önemli projeleri yürüten Prof. Koçan'a misafir olacak olan İmamoğlu, 9 Ekim Cumartesi günü ise Erzurum’da olacak. İmamoğlu’nu CHP Erzurum il örgütü Aşkale ilçesinde karşılayacak.

Erzurum’da bazı gezi ve incelemelerde bulunarak partilileri ile bir araya gelecek olan İBB Başkanı İmamoğlu, aynı gün gece uçakla İstanbul’a dönecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2 yıl önce

İstanbul'da yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. İstanbul'da okuyan 63.000 öğrenciye eğitim bursu,İstanbul'da çiftçilere ücretsiz tohum, fide,yem desteği, Türkiye'deki en ucuz öğrenci ulaşımı, 0-4 yaş arası çocuğu olan annelere ücretsiz ulaşım imkanı,İstanbul'un kanayan yarası esenler otogarının yapımı,adalarda atların çektiği sıkıntıların elektrikli araçlarla ortadan kaldırılması, İstanbulda 0-6 yaş arası çocuklara kreş imkanı sağlamak için yapılan ve yapımı devam eden kreşler, Bölgesel istihdam projesi kapsamında 17.000 kişi istihdama dahil edilmesi, İstanbul'da her yıl su baskını yaşanan 104 noktadan 63'ünün çalışmasının tamamlanması, Aynı anda yapımı devam eden 12 metro inşaatı çalışması, Yenidoğan destek paketiyle ihtiyaç sahibi ailelerin 4 ay boyunca çocuk bezinden,patiğe, pjamaya,vs ihtiyaçlarının karşılanması, önceki döneme göre su faturalarının düşmesi vs.

Misafir Avatar
Ruhi 2 yıl önce @Emre

Bunlar vaat, icraat nerede? Sadece sembolik hareket var, icraat yok.

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
SERSERIKRAL69 2 yıl önce @Emre

sallama emre...

Beğenmedim! (7)
Avatar
Ozan 2 yıl önce

2023 yılı seçiminde olmaz ise sonraki seçimde başkan olur..Ziyaretini iyi değerlendirmek lazım

Misafir Avatar
kop fırtınası-erzincan 2 yıl önce @Ozan

bayburt chp yönetimi.,dikkat kop tüneli viyadükle yapılsa idi 6 ayda açılır,
lütfen bayburta sahip çıkınız,lütfen

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kalenin tepesi 2 yıl önce

Hoş gelsin sefa gelsin sağa sola aşağı yukarı çekmenin manası yok. Bayburt'luya yakışır şekilde davranalım. Bayburt yemeği yediğinde Bayburt havası teneffüs ettiğinde yarı Bayburtlu olur

Avatar
Ruhi 2 yıl önce

İstanbul'da yaşayanlar hem şahsını hem de icraatlarını göremiyor. Bayburt görsün bakalım :),

Yeni projelerden vazgeçtik, halihazırda yürüyen İBB şirketlerini batırmasın bari.

Misafir Avatar
ismet 2 yıl önce @Ruhi

Yav gardaşlık daha dün Adalar iskelesindeki çadır devletini gördük. Almışlar iskeleyi Tügvaya basmışlar başkalarından kira geliri elde etmişler. Bol bol avrat oynatmışlar kiralayanlar. Neyin davasını görüyorsun adalet mi var yaptıkları yolsuzluklar İstanbul'dan Bayburt'a yol olur. Ama adalet nerede bütün dosyalar içişlerinde sümen altında bekliyor. Geliyor gelmekte olan. Herkes hesap verecek. Yetim hakkı yiyenin kursağından çekilip alınacak. Sabret.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ruhi 2 yıl önce @Ruhi

Doğrudur su ücretini yarı yarıya indirdi, sonra ise defalarca zam bindirdi? Hatta daha fazlasını bindirecekti ama Belediye meclisini çoğunluğu elinde olmadığı için istediği kadar zam yapamadı.

Su fiyatlarını indirdiği için İSKİ mali sıkıntı içinde, batıyor. İSKİ tüm yatırımlarını durdurdu, bunu biliyormuydun? Neden çünkü vatandaşı aldatmak için kandırmak için oylarını ÇALMAK için su fiyatını indireceğim dedi seçim öncesi. Nitekim indirdi ama amacı seçim sonrası şovunu yaptıktan sonra katmerli zamlarla eskisinden daha pahalıya su verecekti. Ama evdeki hesabı meclis üyeleri dağılımı bozdu. Ve şuan İski yatırım yapacak parası yok battı batacak. Kapsamlı analiz yapmak gerekir.

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
ismet 2 yıl önce @Ruhi

Gardaşlık ben İstanbul'da yaşıyorum, Hiç bir şey yapmadıysa su faturamı yarı yarıya indirdi. Benim paramı bana hizmet için kullansın başkan kimsenin vakfına vermesin bundan önce alınıp vakıflara aktarılanlarda haram olsun. Daha çok şey sayarız da gerek yok. Not : CHP li değilim :)

Beğenmedim! (3)
Avatar
898909 2 yıl önce

Esenler otogarı üstü temiz altını yine hüsran götürüyor....soruyorum koskoca ıbb boya badana yapıp otogarı yeniledim dediği an bitmiştir siyasi olarak konuşmuyorum istanbul ıett bitik kardeşim adam halen utanmadan başkanlığa adayim der gibi geziyor önce istanbulu yönet hazır istanbulu yönetemeyen bu ülkeyi yönetemez

Avatar
Yavuz 2 yıl önce

Emre kardeşim kime anlatıyorsun? Bazılarının gözleri var görmez, kulakları var işitmez...Allah kimseyi partizanlıktan gözü, gönlü, aklı mühürlenenlerden eylemesin. Siyasetçilerin halk için olduğunu unutmayalım, fanileri kendimize Rab edinmeyelim, onları sürekli hesap verebilir kılalım, iyiye iyi, kötüye kötü diyelim hak için.

Avatar
Celali 2 yıl önce

İstanbul'u ve şirketlerini yıllarca kim yemiş, kim batırmış gördük çok şükür!

Avatar
Hacı Dursun Yaşaroğlu 2 yıl önce

Bayburt Helal olsun.Başta Bayburt Vakfı Bayburt Dernekler Birliği Bayburt Federasyonu Sayın Bsk ve Genel Bsk Bayburt Muhtarlar STK ve esnaf öğrenciler çiftçilerimiz esnaflarımız Bayburt görev yapan kamu görevlileri Polislerimiz Jandarma kolluk kuvvetlerimiz ve tüm Bayburt Halkımıza misafir Perver tavır ve davranışlarından dolayı.24.Dönem CHP Bayburt Milletvekili A.Hacı Dursun Yaşaroğlu Olarak Teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.Allaha Eman Olunuz.