Hesapsız işlerin adresi Bayburt!

Kent merkezinde 2013 yılında başlayıp, 2014 yılında tamamlanan andezit ve ışıklı kaldırımlar da sil baştan yenileniyor.

Hesapsız işlerin adresi Bayburt!
Bayburt Postası - Kent merkezinde devam eden altyapı çalışmaları dolayısıyla yeniden ele alınan Cumhuriyet Caddesi de tamamen elden geçiyor.

Kent merkezinde 2013 yılında başlayıp, 2014 yılında tamamlanan andezit ve ışıklı kaldırımlar da sil baştan yenileniyor.

Altyapı çalışmalarının yapılacağı daha öncesinden bilinmesine rağmen kısa süre önce yenilenen caddedeki kaldırımların sökülmesi tepkileri de beraberinde getirdi.  

1 yıl önce yapılmıştı! 

Vatandaşlar tarafından gazetemize yapılan açıklamalarda, Bayburt Belediyesi’nde yaşanan dönem ve başkan değişikliklerinin ardından yapılan hizmetlerin çelişkili oluşu ve kamu harcamalarının boşa gidişi vurgulanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandas 9 yıl önce

O kaldirimlar yapilirken bu yil sokulecegini bildiği halde boşu boşuna devletin parasini keyfi bir şekilde harcayan ali polat mutlumusun ben baskanin yerinde olsam belediyeye verdiğin bu zarari senden tahsil ederim yazik güya ilahiyatci ama hep bosuna harcamis paralari hep israf hep israf

Avatar
rahim 9 yıl önce

Bitsey yanlis yapilmissa yanlisi surdurmenin anlami yok. Yanlis yapani bulmak gerek sifirdan birseye baslanmis dogmamis cocuga kefen bicmemek gerek.

Avatar
rahim 9 yıl önce

Bitsey yanlis yapilmissa yanlisi surdurmenin anlami yok. Yanlis yapani bulmak gerek sifirdan birseye baslanmis dogmamis cocuga kefen bicmemek gerek.

Avatar
alamanci 9 yıl önce

Haciali polat bey belediye secimlerinden sonra bi aciklama yapmisdi. Secimleri ak parti kazandigi icin basini yastiga rahatca koyup cok rahat bir sekilde uyuyabilecegini soylemisdi. Oyle tahmin ediyorumki o gun bugun rahat bir uyku uyuyamadi hatta ve hatta gordugu kabuslardan dolayi psikolojik tedavi bile almis olabilir. Bizim oralarda guzel birsoz vardir. De gette gindirlan :)))

Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

Olsun herşeyin iyisini AKP bilir (!) . Arkadaş ne zaman anlar benim temiz hemşerilerim. Bu adamların biz aldattığını. Gerçi Kocaaaa Bir dünya liderimiz var .Yapmış Bir Kaç_Ak Saray bayburt alt yapısı üst yapısı umrundamı almış %80 i . Gerisi hikaye. Haaa birde bir vali bir de başbakan danışmanımız var. Sokakların ne önemi olur ki

Avatar
metin kaçan 9 yıl önce

akp mete memiş beyi aday olarak çıkardığında ilk tepkim bayburt da bile yaşamayan hacı ali polat gibi ÖĞRETMEN lik mesleğinden biri olduğu için çok üzülmüştüm. ve seçilince selefinin yaptığı hatalar devam edeceğine adım kadar emindim. bayburtun bir 5 yılı daha ziyan oldu devletin,tüyü bitmemiş yetimin hakkı peşkeş çekilecek diye çok üzgün ve kızgındım. Fakat seçildiği günden bu güne kadar geçen sürede şehit osman villaları inşaatını devam ettirmek(ki bildiğim kadarı ile oda eski başkanın işi) dışında tek bir hatalı,kızılacak icraatini görmedim evet bazı işler yanlış yapılıyor olabilir,eksikler olabilir ama başkanımız daha çok yeni ve şu ana kadar rüştünü bizlere ispat ettiğine inanıyorum ALLAH bozmasın ve başarılarının devamını nasip etsin.METE başkan bu şekilde devam ettiği sürece en az üç dönem yolu izi açık olsun.

Avatar
hakan @rahim 9 yıl önce

bide sen ve yahut hacıal i kendi cebindenmi veriyoda öle konuşuyon

Avatar
hakan can 9 yıl önce

yapılan kaldırımlar gitti.elektrik direkleri lambalar söküldü.kendi adına diktiği taşlar söküldü bu işlere binlerce lira harcadı ve bu paralarda yetimin hakkı var.şimdi eski başkan hacı,imam hatip te hoca,bayburtta ilahıyatçı elee vah beni vahh...