Güneydere'deki yangında 3 ev kullanılamaz halde

Güneydere köyünde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi.

Güneydere'deki yangında 3 ev kullanılamaz halde

Bayburt Postası - Bayburt merkeze 34 kilometre uzaklıkta bulunan Güneydere (Söfker) köyünde belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında maddi hasar oluştu. 3 evin tamamen kullanılamaz hale geldiği yangında, herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmayışı sevindirdi.

Bayburt Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun mesai sarf ettiği yangın söndürme çalışmalarına, Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Yardım , AFAD, Aydıntepe Belediyesi ve Arpalı Belediye İtfaiye Ekipleri, Özel İdare Müdürlüğü ekipleri de yardımcı oldu.

Yangın söndürme çalışmalarını, köye gelen Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Jandarma İl Komutanımız Ramazan Yiğit, Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Afet İl Müdürü Adil Arslan, Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalcındağ da takip etti. 

Anahtar Kelimeler:
Güneydere Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.